De politie in Zwolle kreeg woensdagavond rond 21.30 uur een melding van overlast binnen aan de Nijerwalstraat in de wijk Stadshagen. Eenmaal ter plaatse troffen zij een man aan met een steekwond.

Het incident zou hebben plaatsgevonden in of bij één van de woonwagens op de kruising van de Nijerwalstraat met de de Plattenborgstraat.

Wat zich daar precies heeft afgespeeld, wilden de bewoners niet vertellen.Wel heeft een aantal van hen na het incident bloedsporen van de straat staan schrobben.

Het slachtoffer van het steekincident was aanspreekbaar en is door een ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.

Het ging daarbij volgens politiewoordvoerster Jennifer Schoorlemmer om een man uit Zwolle. Verder geeft zij geen details, ook niet of hij aangifte heeft gedaan. "Dat schendt de privacy."

Meld Misdaad Anoniem

De politie weet verder ook niet precies wat er is gebeurd. "Het lijkt om een conflict te gaan. Dit wordt onderzocht en wij zoeken getuigen van dit incident." Er is nog geen verdachte opgepakt.

Schoorlemmer roept getuigen dan ook op om zich te melden. "Als ze liever anoniem blijven, kan dat bij Meld Misdaad Anoniem.'"