In deze NUBijlage lees je alles over de zorgverzekering 2013.

Er is veel om te doen geweest de afgelopen maanden: de zorgverzekering. In deze NUBijlage zetten we alles wat je wilt weten over de zorgverzekering voor 2013 op een rijtje.

Nieuwe tarieven bekend
Op donderdag 15 november 2012 zijn alle tarieven bekend gemaakt voor de nieuwe zorgverzekeringspremie voor 2013. Je kunt je huidige verzekering tot het einde van dit jaar opzeggen. Daarna heb je tot 31 januari 2013 de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. We helpen je hier graag verder mee. 

Startpagina.nl/zorgverzekering
Startpagina.nl/zorgverzekering biedt een handig overzicht van verschillende zorgverzekeraars en de mogelijkheid om deze direct te vergelijken. Door het beantwoorden van een paar vragen weet je met één druk op de knop welke zorgverzekeraar het beste bij jou past. Het laatste nieuws over de premie en de plannen van het kabinet volg je met de speciale nieuws- en twitterfeed op deze pagina.

Onderzoek Maurice de Hond
In opdracht van Startpagina.nl heeft Maurice de Hond een onderzoek uitgevoerd over de zorgverzekering in Nederland. Zo blijkt dat 75% van de ondervraagden niet op de hoogte is van de inhoud van hun zorgpakket.