Op zoek naar trendy kleding in de maten 42-56?

Zizzi gelooft dat elke vrouw – ongeacht haar leeftijd, lengte of maat – het recht heeft om modieuze kleding te dragen voor een betaalbare prijs.

Zizzi is een Deens merk gespecialiseerd in trendy kleding in de maten 42-56. De Zizzi-winkels in Nijmegen en Leiden hebben een steeds wisselende collectie met onder andere een groot assortiment jeans, broeken, tops, truien en prachtige jassen voor vrijwel elke leeftijd en stijl. 

Nieuwe trends

Het nieuwe seizoen komt er aan, dus tijd voor betaalbare nieuwe trends. Kwaliteit, trendy en een goede prijs-kwaliteit-verhouding is belangrijk voor Zizzi, met een spontane en vriendelijke benadering naar onze klanten.

Op dit moment worden de winkels in Nijmegen en Leiden gevuld met nieuwe producten voor het aankomende seizoen. Alle trendy stijlen voor een betaalbare prijs. Ben je op zoek naar een jas voor de herfst die jou perfect past? Haast je dan snel naar één van onze winkels.

De jas is beschikbaar in deze prachtige donker groene kleur en kost maar liefst 59 euro. Daarnaast heeft hij een goede pasvorm, een A-lijn, wat je taille accentueert. Door middel van de verstelbare band onderin de jas kan je verschillende vormen creëren. 

Advies

In de winkels hebben wij altijd tijd om je te helpen en je wegwijs te maken in de collectie. We adviseren je, maar altijd op één voorwaarde. Voel je happy in wat je draagt, want alleen dan kun je stralen met je nieuwe Zizzi-aankopen.

Wij hebben ook een grote passie voor jeans en denim. Op dit moment hebben we een jeanscampagne lopen waarin al onze pasvormen te zien zijn. Wij willen je graag helpen bij het zoeken naar de perfect passende jeans voor jou waarin je lichaam goed uitkomt, ongeacht je pasvorm of stijl. 

Let’s meet @ Zizzi Leiden
Haarlemmerstraat 122
2312GE Leiden
www.facebook.com/zizzileiden
@zizzileiden

Tip de redactie