Ah! Lezerspost!

Lezers van mijn blogs en columns vinden het belangrijk om hun mening met me te delen. Vaak zinvol, regelmatig grappig. En soms… Tja…

Door Robert Mekking

Ik schrijf nu meer dan tweeënhalf jaar voor NUzakelijk. Elke week weer. Gewoon. Omdat ik het leuk vind. En omdat ik mijn ervaringen graag deel. In die periode heb ik mijn lezers leren kennen als een beschaafd, intelligent en vooral ondernemend stel.

Jullie mailen, Twitteren en Linken me regelmatig en als ik kan helpen, doe ik het graag. Toch heb ik in die tweeënhalf jaar ook een bescheiden aantal mafkezen leren kennen.

Om een inkijkje te geven in de wereld van deze figuren een bloemlezing van hun schrijfsels. Lezerspost!

Goed lezen!
Beste Robbert,
ik lees je stukjes van nu af aan niet meer, want het enige dat je doet is oudere werknemers de grond in boren. Wacht maar tot jezelf na 34 jaar trouwe dienst aan de kant wordt gezet en je van een minimum moet leven!
groet, Willem

Tja Willem, als je mijn stukjes gelezen had wist je dat dat precies de reden is waarom ik ondernemer ben geworden. Wel blijven opletten hè.

Wat een verspilling…
Robert,
ik heb met walging je artikel over verspilling in de overheid gelezen op www.nu.nl. Je bijt de hand die je voedt. Als ik Gemeentesecretaris was, zou je bij mij niet meer aan het werk komen!
Een boze ambtenaar

Ja, want schrijven over verspilling is veel erger dan tijdens kantooruren boze mails schrijven!

Brakke Website
Robert,
hou nou eens op met dat eeuwige gezeik over ZZP-ers. Wij zijn de nieuwe economie en jij met je bedrijfje stelt niks voor. Met je brakke website! Zo te zien heb je ook geen werk, want anders zou je geen tijd hebben om al die onzin te schrijven!
Typisch gevalletje “Pot verwijt de ketel dat hij geen werk heeft”..

Abonnee
Meneer Mekking
op welke wijze kan ik abonnee worden van NUzakelijk?
Mvg, Dave

Gewoon even een briefje schrijven aan Abonnees@nuzakelijk.nl! Succes, Dave!

Lieve lezertjes, ik hou van jullie. Blijf vooral schrijven!

Robert Mekking is naast ondernemer ook praatpaal en overweegt een 0900 nummer te starten. Hij is medeoprichter van MvR & Partners en schrijft deze column op eigen titel. Reageren? Twitter.com/robertmekking.

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie