Verschillende bedrijven zijn op dit moment op zoek naar een geschikte kandidaat binnen hun eigen bedrijf die hen kan vertegenwoordigen op de landelijke YPY-verkiezing.

Hoe zijn we met de verkiezing gekomen waar we nu zijn en wat is het doel van de verkiezing?

De intercompany association (ICA) is initiatiefnemer en organisator van de YPY-verkiezing. Alle bedrijven met hun eigen bedrijfsjongerenvereniging die zijn aangesloten bij het ICA kunnen hieraan meedoen om op die manier hun bedrijf letterlijk een gezicht te geven.

In 2008 werd de eerste YPY-verkiezing gehouden en we zullen in 2011 dus onze vierde editie gaan meemaken. En onze vierde winnaar bekend gaan maken.

Te doen

Voordat we daar echter zijn, hebben we nog een aantal zaken te doen, zowel intern binnen de bedrijven als tijdens de landelijke verkiezing wanneer elk bedrijf zijn eigen kandidaat heeft afgevaardigd.

De verkiezing wordt opgebouwd rondom een thema en een aantal criteria op basis waarvan de kandidaten worden geselecteerd en waar de activiteiten. Het thema voor dit jaar is “Mind the gap”.

Kijk onder thema om te zien wat dit betekent en welke criteria daar bij horen voor de YPY van 2011.
Na het doorlopen van de interne verkiezingen en het ontmoeten van de diverse kandidaten van alle bedrijven zal de landelijke strijd losbarsten.

Stemmen

Dit gaat door middel van diverse activiteiten; Meet the Nominees, een caseday en het stemmen via internet. Zodra er meer bekend is over deze activiteiten zal je de informatie vinden onder het betreffende kopje.

Wanneer bekend is welke kandidaten er landelijk zullen strijden voor de titel YPY 2011, zullen zij via deze site worden voorgesteld.