Nu ik er zelf een paar daagjes tussenuit knijp, kan ik hier natuurlijk geen leegte achterlaten. Een paar aardige linkjes mogen niet in de koelkast blijven liggen tot het nieuwe jaar. Nu presenteren dus! Dat ga ik beslist doen, maar eerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Proost op jullie gezondheid! Tot 2 januari en dikke zoen van mij! Liefs, Yoshe.

Nee, dit ben ik niet...Ik begin met een bekend sleespel (bedankt Paul!). Verslavende spelletje om je highscore telkens te verbeteren.Dennis trakteerde me op een wel zeer uitgebreide muzikale link. Voor de liefhebbers die de laatste dagen van het oude jaar niet stil aan zich voorbij willen laten gaan.Van Twan ontving ik een educatieve site over rivieren. De rivierensite heeft inderdaad een hoog educatief gehalte en de tip van Twan heb ik beslist gebruikt; "Effe intro uitzitten en dan klikken."Deze clickadventure kreeg ik van Roy. "Is misschien te moeilijk voor je Yoshe. Probeer deze adventure anders. Gelukkig nieuwjaar!" En bedankt Roy!

De nieuwjaarsduik laat ik dit jaar opnieuw aan me voorbijgaan. Ik duik liever hier.

Een jaar zonder Google, is een jaar niet geleefd. Kijk maar eens wat de hot topics waren in 2006.Voor als je echt niemand kan vertrouwen; de skype-leugendetector.Tot slot, raad ik aan om naar deze inktvisvideo te kijken. Onvoorstelbaar! Zo'n klein gaat en dan nog ontsnappen!Yoshe Polak