Het is jammer dat sommige politici in verkiezingsstijd ongeoorloofde middelen uit de kast halen om kiezers te winnen. En met jammer druk ik me nog mild uit. Er bestaan namelijk politici die onder de gordel spelen om andere partijen onderuit te halen. Ik zal iets meer ter zake komen. Op het web circuleert een 'naaktfoto' van Femke Halsema. Het is een gephotoshopte foto van een naakte dame met het hoofd van Femke Halsema en de tekst 'Laat de natuur zijn gang gaan'. Verschrikkelijk! Ik heb de foto gezien. Walgelijk! Dat een kandidaat-kamerlid van EenNL het lef en de brutaliteit heeft om zo'n afbeelding te maken en deze vervolgens aan het verspreiden is naar de andere verkiezingskandidaten. Niet alleen een schofterige daad maar ook zeer triest. Als je nou echt serieus genomen wil worden en op het pluche wil zitten dan bied je direct je excuses aan en zet je zo'n figuur uit de partij of deel je op z'n minst een forse berisping uit. Ga alsjeblieft niet roepen dat 'zij waren begonnen' of 'wij worden ook te kakken gezet'. Dat maakt het alleen maar triester. Dus actie graag! Geen woorden maar daden.... zou Pim wellicht geroepen hebben.


Fotobewerking: Chris |Fotobewerking: Werner |Fotobewerking: Suzanne |Fotobewerking: Jochem |Fotobewerking: Elmar |Fotobewerking: Leonard |
Ik ben geen groot voorstander van een benadering 'oog om oog, tand om tand' maar zo'n fotoverspreidingsactie schreeuwt om een tegenreactie. Fotobewerkers en Femke-sympathisanten opgelet, leef je hier lekker op uit. Stuur je eigen bewerkte exemplaar naar me op en ik toon ze! Ondertussen bekijk ik het debat tussen Balkenende en Bos.

Yoshe Polak