Het maakt me misselijk. Een partij die kinderporno wil legaliseren en seks tussen volwassenen en kinderen propageert is zieker dan ziek. Onmiddellijk verbieden! Ik vrees alleen dat verbieden met onze wetten en regels niet kan. Lang leve de democratie!

Tijd voor politieke actie! Ik ben het ge-'ja-maar' uit Den Haag zat. Balkenende moet nu optreden en zich niet verschuilen achter bureaucratische regels. Onze kinderen gaan voor bureaucratie. Onze kinderen mogen nooit ten prooi vallen aan pedofielen! Hoe lang moeten we nog wachten totdat de bom echt barst?

Het kan toch niet zo zijn dat we straks met getraumatiseerde kinderen thuis zitten. Kinderen die van volwassenen (lees: perverse mannen) 'naastenliefde' hebben gekregen en de rest van hun leven beschadigd rondlopen. En in veel gevallen zelfs dader worden. Te triest voor woorden. Zo'n partij haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Verschrikkelijk!

Sinds wanneer zijn kinderen in staat bewust een keuze te maken? Kinderen laten kennismaken met seks is volstrekt belachelijk! Figuren die dit willen doen dit enkel en alleen uit eigen belang. Het kind is voor hen slechts een gebruiksvoorwerp. Zouden de mannen achter deze walgelijke partij zelf kinderen hebben? Zo ja, laat hier de klok luiden. Zulke zaken mogen nooit in de doofpot verdwijnen. Nooit!

Yoshe Polak