Volstrekt anoniem en met instemming van de bewuste lezer vraag ik jullie om aandacht. Zondag ontving ik van een lezer een verhaal over vreemdgaan. Met zijn hart op zijn tong deed hij een boekje open over een avontuurtje dat hij had gehad. Een tip van de sluier wil ik oplichten. "Het lucht op wanneer ik jou schrijf Yoshe. Ik wil het van me afschrijven. Ik loop er al een hele tijd mee", schreef hij. "Buiten medeweten van mijn vrouw heb ik contact met een gehuwde vrouw." Publicatie was absoluut geen probleem mits ik zijn naam en woonplaats zou weglaten. "Er zijn vast meer mensen die hiermee worstelen." Anonimiteit is geen probleem, maar ik twijfel of ik zijn volledige verhaal hier en plein public moet posten. Volgens mij zit niemand daar op te wachten en worstelen nauwelijks mensen met dit ondeugende probleem. Vooruit, laat ik de proef op de som nemen. Heb jij ook iets ondeugends op je geweten? En wil je je hart in volledige anonimiteit hier luchten, mail me je story! Ik verwacht geen reacties... En nogmaals, alles volstrekt anoniem. Ik wil dit namelijk niet op mijn geweten hebben.Mijn vriend heeft zo'n 4 jaar geleden een relatie van 3 jaar gehad met Reneé. Deze relatie ging over want Reneé ging vreemd. Mijn vriend had grote rancune tegenover Reneé. Begrijpelijk.

Aangezien ik nogal vergevingsgezind ben, heeft mijn vriend - op mijn verzoek - het bijgelegd met Reneé. Reneé is getrouwd geweest met die gozer, maar is nu weer uit elkaar... En laat Reneé nu toch zo'n onwijs lekker ding zijn die ik in deze moeilijke tijd best wel zou willen troosten!

Nou, hier loop ik al ruim een jaar mee rond en jij bent de eerste (en wellicht de enige) met wie ik het deel.

Liefs, MichaelIk heb momenteel ook een affaire met iemand. Terwijl ik een sterke relatie heb van een half jaar. Met (nu al) plannen om te gaan samenwonen. Ik weet dat de affaire van korte duur is, omdat ik binnenkort een verhuizing onderga. In het begin voelde het raar om met een andere man in aanraking te komen. Onze affaire is heel geheim en we moeten oppassen. En de spanning drijft de sfeer. Elke keer als we samen zijn op afgesproken plekken dan spettert de passie er vanaf. Ook het idee dat we betrapt kunnen worden is echt om te snijden zo spannend. Gelukkig zijn we altijd op tijd weg. Maar dan ook NET.

Het is heel stout, maar het geeft aan de andere kant een beetje rust in de sterke relatie die ik heb. Ik ben elke dag vrolijk en mijn vriend profiteert hier ook van. Ik wil het niet de hemel in prijzen en ik voel me ook schuldig. Toch zag ik het een klein beetje aankomen, maar ik heb nooit gedacht dat het gebeuren zou. Ik kan niet wachten op de volgende ontmoeting!

Anoniem

Yoshe Polak