Fuck de boekenweek, fuck Wit-Rusland, fuck Geert Wilders, fuck de bajesboot, fuck Cycloon Larry, fuck wereldwaterdag, fuck ze allemaal: er was maar één vraag die de afgelopen nieuwsweek ECHT beheerste: Wie o wie worden de meest sexy vegetariërs van 2006???? U mag het best weten, lieve lezers: ik heb er wat nachten van wakker gelegen! Gelukkig heeft de stichting Wakker Dier, organisator van dit geweldige evenement, inmiddels een einde gemaakt aan alle slopende onzekerheid.

De WD-webzijde meldt: "Na een spannende race weten we wie de meest sexy vegetariërs zijn van 2006: Antonie Kamerling en Marly van der Velden!!". Ik maakte een rondedans door de kamer!! Zeker toen ik verder op de webzijde las dat Antonie, 'helemaal weg is van pasta's' en niet veel verder op verklaart dat vegetarisch eten 'erg gemakkelijk en lekker kan zijn'.

Bedankt, Antonie! Mooi en vooral sexy gesproken. Bedankt ook Marly van der Velden (een of ander schaap die furore maakt in GTST - Ik had er nog nooit van gehoord, maar ja, ik ben sexy noch vegetarisch) dat je met je olijke toet op de foto wilde voor Wakker Dier, overladen door allerhande groente. Ik had je liever gewoon in je blote reet gezien, daar was mijn Dier pas Wakker van geworden.

God, wat ben ik dol op dit soort ludieke verkiezingen. En het jaar is nog jong!!! Wat kunt u zoal nog verwachten in 2006? Een kleine inventarisatie:

De geilste vleesvreter van 2006, de best korfballende presentator van 2006, de lekkerst ruikende douanier van 2006, de verst springende asielzoeker van 2006, de groentevrouw met het meest okselhaar van 2006, de meest in het oogspringende navel van 2006, de belastingconsulent met de leukste achtertuin van 2006, de politicus met de langste stropdas van 2006 en de columnist die tijdens een diner een heel paard kan eten van 2006. Indachtig de stichting Wakker Dier doe ik vanavond alvast een gooi naar deze titel.

Berend Kegel
medewerker Buzzl


Yoshe Polak