Daar mag je me 's nachts echt voor wakker maken. Ik ben er dol op! Een haring met uitjes en augurk vind ik zalig. Mmmmm... heerlijk met de vingers aan de staart. Oh, ik krijg al weer zin om ergens te gaan haringhappen. Weet iemand een leuke plek waar ik de perfecte en lekkerste haring kan happen? Natuurlijk hebben we in onze streek een overvloed aan goede viswinkels, maar ik ben gewoon benieuwd naar jouw 'haringhapervaring'. In de tussentijd duik ik in dit haringspel. Mjammie...

1. Edgar 113 punten
2. Petra, Joost 92
4. Robbert 86
5. Theo 85
Haring eten bij Gamba in Arnhem is een geweldige ervaring. Zo moeten ze zijn. Ze hebben zelfs een klant die vlakbij Harderwijk woont en elke vrijdag met de bus op en neer gaat voor zijn moment: De Haring.
Anno

Voor de allerlekkerste haring moet je naar Noord-Oost Friesland, namelijk Rinse's Resto. Echt waar het is heerlijk en niet alleen de haring, ook al de andere vis is daar picobello. Geen visboer wint het van hem!
Ankie

Een haring van Snip op de Grote Markt in Groningen schijnt erg goed te zijn! Dus als je ooit in de regio bent...
Kazz

De beste haring kun je volgens mijn vader (een echte lekkerbek op dit gebied) krijgen bij een kraampje aan de Utrechtsestraatweg in Amsterdam. Hij rijdt daar speciaal voor om. Dus als je in de buurt bent kan je daar rustig gaan happen.
Karianne

6. Yoshe 68
7. Yoshe 51


Yoshe Polak