De mooiste dag van mijn leven was de geboorte van mijn zoon. De op één na mooiste dag is zonder twijfel mijn trouwdag. Het kerkje zat bomvol, het koor zong voortreffelijk en de ring paste perfect. Die doe ik nooit meer af. Een dag om absoluut nooit meer te vergeten. Nog steeds blader ik in een romantische bui en met een vleug nostalgie in ons trouwalbum. Prachtige foto's. Ik ben stiekem wel benieuwd naar trouwdagfoto's van jullie.

Wil je ook in mijn trouwalbum staan? Stuur me dan je mooiste, bijzondere of opmerkelijke trouwdagfoto (inclusief onderschrift en eventueel anekdote) naar me op (Yoshe Polak / yoshe@nu.nl).


In ons eigen kleine autootje volgehangen met kerstlichtjes en lichtroosjes - Wendies en Artjan Zandbergen


Even een fotootje schieten op de hei - Harry en Danielle


Bijna al weer 'n jaar geleden trouwden we: en dat allemaal naar aanleiding van een advertentie in de Volkskrant! (Marieke Kuysters)


Vlak na het ophalen van de bruid op 21 augustus 2003 (Henriët en Dennis Dam)


Een van onze trouwfoto's gemaakt in Taiwan - januari 2004 (Lin Lin en Hans Bree)


Gemaakt in Vlissingen op een regenachtige ochtend in mei. Wij trouwden wat alternatief, volgens de ambtenaar van de burgelijke stand dan. Toch een mooie stemmige foto (Antonio en Natasja)


28 mei 2004, de dag van ons leven. Hier rusten we even uit in de auto voor de kerk (Jantine den Hertog-van Vliet)


Wij zijn 9 juli 2004 getrouwd. Super geweldige dag gehad!! (Walter en Maureen Arisse)


28 september 2001, bij de stadsschouwburg in Utrecht (Manon van Puffelen)


Wij zijn op 3 juli 2004 getrouwd in Den Haag. Dit is één van mijn lievelingsfoto's omdat we werkelijk werden bekogeld met rijst! Het duurde 's avonds uren voordat de rijst overal uit was. Een dag om nooit te vergeten vooral omdat mijn dochter van 7 (kleine meid rechts op de foto) een van de twee bruidsmeisjes was (Claudia de Jonge)


Wij zijn op 22 augustus 2003 tegelijk met onze vrienden getrouwd op het strand van Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Alle vier ook in volle verwachting van ons eerste kind. Ondanks dat de families en vrienden er niets vanaf wisten en er niet bij waren hebben we een geweldige dag en week beleefd. Een fantastische herinnering met superfoto's. Die later bijna stukgekeken zijn door de verraste familie en vrienden. Het mannetje achter ons is één van de muzikanten die heerlijke salsamuziek speelde waar we lekker op gedanst hebben na de taart en champagne. O ja, de buiken zijn inmiddels verdwenen en er kruipen nu twee heerlijke ventjes rond: Fons (9mnd) en Roman (8.5 mnd) (Jeroen Bos)


Een prachtige dag op 20 april 2004 (Leon Pijls)


Hierbij een foto van onze trouwdag op 18 juni 2004. Wij hebben elkaar destijds ontmoet bij de rotonde op de foto (en nee, het was niet zo dat we in tegengestelde richting reden en elkaar zo tegen kwamen...!!). Het was een plek waar we veel met vrienden 'rondhingen'. Toen we na de huwelijksvoltrekking naar de feestlocatie reden kwamen we er langs en moesten we natuurlijk even een paar leuke foto´s op die bijzondere plek maken (Jeroen en Jennifer Grendelman)


Wij zijn 19 februari 2001 getrouwd in de Zwitserse plaats Lenk. Daarmee kwam mijn grootste wens om in de sneeuw te trouwen uit. Het was een schitterende dag met volop zon. De meeste van de foto's van onze trouwreportage zijn genomen op de berg midden tussen de wintersporters. Het was heel speciaal. 's Middags hadden we een receptie en daarna een arresleetocht. 's Avonds diner met ongeveer 30 gasten. Onze trouwdag was dan ook echt perfect! (Karin Aartsen-Weber)


Aandachtig luisterend naar de ambtenaar van de burgelijke stand geven we elkaar daarna het JA-woord. Ik kan nu zeggen: JA, mijn vrouw!! (Karin Dyk)


Huwelijk op de Trap. Met dank aan een fotoshoppende vriendin van mij, de mooiste foto van mijn huwelijk op 1 oktober 2004 (Manuela)


In het huwelijksbootje over de grachten naar de kerk. Tenminste dat was de bedoeling. Vanwege Sail 2000 Amsterdam was het zo druk dat we geen mooie boot meer konden krijgen. Dan maar een simpele schuit. Maar er waren die dag zoveel bootjes op het water dat er een file ontstond en we moesten gaan lopen over de wallen om bij de kerk 'Ons Lieve Heer op Solder' te komen (Saskia Oei)


Zoals je ziet is alles toch nog goed gekomen hoor (Saskia Oei)


Onze trouwdag ging precies hoe we het ons gewenst hadden. Geregeld in drie dagen inclusief stadhuis, café voor felicitaties en restaurant voor een diner. (Tom en Karen Slegter)


Even trouwen en dan komt Erica ook nog even langs....(Peter Roovers)


Gezellig met z'n drietjes naar de huwelijksvoltrekking (Peter Roovers)


Geen betere plek om in de kerk het ja-woord uit te spreken


Op de fiets naar het stadhuis


Bruidsmeisjes mogen niet ontbreken


De kus maakt de inzegening compleet


... en na de inzegening vrolijk de kerk uit en bedolven worden onder de rijstkorrels


De hele familie moet op de foto


Mjammie... van de taart kon ik op mijn trouwdag ook niet afblijven


Een glimlach bij meneer kan er nog net vanaf


Smullen maar!


Vooral huwelijksfoto's uit vroeger tijden zijn vaak zeer plechtig van aard


De auto van papa staat al klaar


Wie gaat 'm vangen? Corrie, Bea, Jannie, Babette, Marijke of toch Thea?


Het schuttersgilde is ook van de partij...


Is dit een sluier of een stuk gordijn?


Yoshe Polak