Gedurende 1 tot en met 3 juli, zullen naar verwachting 65.000 bezoekers uit meer dan 20 verschillende landen neerstrijken in het Brabantse Beek en Donk om de 10e editie van WiSH Outdoor te bezoeken. 

Het populaire festival, dat met name bekend staat om haar indrukwekkende podia en gedetailleerde decor, pakt dit jaar wederom flink uit met een breed scala aan (inter)nationale artiesten, waaronder NERVO, Guus Meeuwis, Yellow Claw en DVBBS. 

Line-up

WiSH Outdoor biedt gedurende drie dagen een zeer diverse programmering verspreidt over meerdere podia. De aftrap van WiSH Outdoor op vrijdag 1 juli belooft direct veel spektakel.

Naast optredens van o.a. Headhunterz, Jay Hardway en Curbi, zal de avond worden afgesloten door het populaire Canadese DJ duo DVBBS. De organisatie heeft tevens aangekondigd dat er dit jaar een extra hardstyle stage op vrijdag zal worden toegevoegd.

Op zaterdag 2 juli biedt WiSH Outdoor tal van muziekstromingen verdeeld over 10 verschillende podia. Zo kunnen bezoekers genieten van optredens van o.a. NERVO, Yellow Claw, Adaro, Sander van Doorn, Sam Feldt, Wildstylez en Secret Cinema. 

Daarnaast biedt het festival niet één, maar twee imposante open air mainstages (EDM en hardstyle). Het festival staat dan ook al jaren bekend om haar decoratie en gooit jaarlijks hoge ogen met indrukwekkende podia.   

Zondag 3 juli biedt het affiche naast diverse dance-stromingen ook een scala aan nationale pop-artiesten. Zo zullen Guus Meeuwis, Racoon en Lil’Kleine & Ronnie Flex dit jaar voor het eerst hun opwachting maken op WiSH Outdoor.

Charly Lownoise & Mental Theo zullen dit jaar, in navolging van het legendarische optreden in 2010, de afsluiting verzorgen van de grootste indoor area op het festival.

De complete line-up is te vinden op www.wishoutdoor.com.

Jubileumeditie

Het wordt dit jaar een bijzondere editie daar het festival voor de 10e keer plaats vindt. Hoewel de organisatie nog niet veel loslaat, heeft het aangekondigd dat het voor de jubileumeditie een aantal speciale verrassingen in petto heeft voor de, naar verwachting, ruim 65.000 bezoekers die dit jaar richting het Brabantse land zullen trekken.

Dat WiSH Outdoor in trek is, blijkt wel uit de kaartverkoop van het festival. Binnen een mum van tijd waren de early-bird tickets uitverkocht en ook de reguliere kaartverkoop lijkt af te stevenen op een volledig uitverkochte editie. Al ruim 75 procent van de kaarten voor het festival zijn inmiddels over de toonbank gegaan. 

Ook in het buitenland wint het merk WiSH Outdoor veel aan populariteit. Dat blijkt niet alleen uit het spreidingsgebied van de kaartverkoop, maar ook aan de buitenlandse groei van het festival. Zo zal op 21 mei alweer de 2e editie plaatsvinden van WiSH Outdoor te Monterrey, Mexico. Afgelopen jaar trok het festival in Mexico ruim 30.000 bezoekers.

Voor tickets en meer informatie, kijk op www.wishoutdoor.com en www.facebook.com/wishoutdoor.