Niki Terpstra heeft dinsdag samen met de Fransman Thomas Boudat de 37e editie van de zesdaagse van Rotterdam gewonnen. Ze namen op de slotdag de leiding over van het Deense koppel Lasse Norman en Marc Hester.

Terpstra en Boudat verspeelden op de tweede dag de leiding aan Norman en Hester, die het algemeen klassement vervolgens vier dagen aanvoerden.

Terpstra en Boudat begonnen als nummer vier van de ranglijst aan de slotdag en passeerden naast Norman en Hester ook Yoeri Havik en Wim Stroetinga en het Nederlands-Belgische koppel Jan-Willem van Schip en Stijn Seels.

Terpstra won de zesdaagse van Rotterdam alweer voor de vierde keer. De winnaar van de Ronde van Vlaanderen was vier jaar geleden voor het laatst de sterkste in Ahoy.

Daarna ging de winst naar Spanjaarden Sebastián Mora en Albert Torres (2016), de Duitsers Christian Grasmann en Roger Kluge (2017) en de Belgen Kenny De Ketele en Moreno De Pauw (2018).

Achter Terpstra en Boudat completeerden Norman en Hester (tweede) en Havik en Stroetinga (derde) het podium. Van Schip en Seels (vierde) belandden daar net buiten.