Lotto-Jumbo start woensdag met Robert Gesink en Wilco Kelderman als kopmannen in de Waalse Pijl.

Ploegleider Merijn Zeeman verwacht resultaten na een teleurstellende Amstel Gold Race. Gesink eindigde als 23e in Limburg, Kelderman werd dertigste.

"Dat moet woensdag anders en wij verwachten ook dat we dat kunnen", aldus Zeeman maandag in een persbericht van Lotto-Jumbo.

"Natuurlijk nemen we het op tegen de wereldtop en ook op de Muur van Hoei zijn er veel kanshebbers. We hebben er echter vertrouwen in dat Kelderman en Gesink daarbij horen en ook daadwerkelijk meedoen om de topresultaten.''

Kelderman eindigde vorig jaar als tiende in Waalse Pijl en volgens Zeeman moet hij woensdag voor een beter resultaat kunnen gaan.

"Hij is een jongere renner en ik verwacht dat hij het beter kan doen dan vorig jaar. Wij willen Robert en Wilco heel overtuigend de Muur van Hoei op zien rijden.'

Volledige opstelling Lotto-Jumbo voor Waalse Pijl: Enrico Battaglin, Victor Campenaerts, Koen Bouwman, Robert Gesink, Wilco Kelderman, Bert-Jan Lindeman, Paul Martens en Alexey Vermeulen.'

Mollema

Bauke Mollema gaat woensdag niet van start in de Waalse Pijl. "De focus ligt op Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Romandië", meldde de Groninger van wielerploeg Trek-Segafredo maandag op Twitter.

Mollema eindigde drie keer in de top tien in de Waalse klassieker. Zijn beste prestatie op de Muur dateert van 2014: vierde.

Roompot

Bij Roompot-Oranje Peloton zijn Maurits Lammertink en Pieter Weening net als in de Amstel Gold Race de beschermde renners.

Johnny Hoogerland, Antwan Tolhoek, Huub Duijn, Michel Kreder, Reinier Honig en Kai Reus vervolledigen de selectie.