Cannondale-Garmin heeft de contracten van Tom-Jelte Slagter en Dylan van Baarle met twee jaar verlengd tot en met eind 2017.

De Amerikaanse formatie heeft met Wouter Wippert (25) nog een Nederlander vastgelegd. De sprinter komt over van het pro-continentale team Drapac.

Sebastian Langeveld is de vierde Nederlander die onder contract staat bij Cannondale-Garmin. De wegkapitein verlengde onlangs al zijn contract met twee jaar.

De 23-jarige Van Baarle stond in de belangstelling van diverse andere teams uit de World Tour, maar besloot toch bij de formatie van eigenaar Jonathan Vaughters te blijven.

Van Baarle is bezig aan zijn tweede jaar bij de Amerikanen nadat hij overkwam van de opleidingsploeg van Rabobank. Hij won in 2014 de Ronde van Groot-Brittannië en twee jaar eerder Olympia's Tour. Dit jaar werd hij in de Tour de France 147e.

De drie jaar oudere Slagter is bezig aan een mager seizoen met tegenvallende klasseringen in het voorjaar en liep in tegenstelling tot Van Baarle en Langeveld deelname aan de Tour mis.

De Groninger reed eerder voor Belkin en voorloper Rabobank. Zijn meest aansprekende zege is de eindoverwinning in de Tour Down Under van 2013. Een jaar later won hij twee ritten in Parijs-Nice. Dat jaar eindigde hij als 56e in de Tour.