Belkin heeft zich per direct versterkt met Martijn Keizer. De 25-jarige renner komt over van de Belgische formatie Veranclassic-Doltcini, waarvoor hij slechts enkele maanden reed.

"Wij hebben ondanks het feit dat het seizoen nog pril is, gemerkt dat we vanwege het drukke programma af en toe vrij krap in onze renners zitten", aldus ploegleider Nico Verhoeven van Belkin.

"Met Martijn halen we een sterke coureur binnen die ons helpt dit probleem op te lossen. We hadden hem vorig jaar ook al in het vizier, maar toen kozen we uiteindelijk voor anderen."

Keizer, in 2011 derde op het NK tijdrijden, belandde bij Veranclassic-Doltcini, een team op het derde niveau, nadat zijn ploeg Vacansoleil-DCM wegens het wegvielen van de sponsors ophield te bestaan. Bij interesse van een World Tour-ploeg was hij vrij om te vertrekken bij Veranclassic-Doltcini.

"Nadat Vacansoleil-DCM ermee ophield, twijfelde ik over doorgaan", aldus Keizer, die een contract voor één seizoen tekende bij Belkin.

"Uiteindelijk besloot ik een jaar als amateur aan de slag te gaan om op die manier te proberen weer prof te worden. Dat het zo snel zou lukken, had ik niet verwacht. Ik kijk ernaar uit om de ploeg dit jaar te helpen."