De politie heeft zondag een twintigjarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekincident in de hal van een woning aan de Raadhuisstraat in Roosendaal. Een 34-jarige man liep daarbij snijwonden op aan zijn hoofd en armen.

Zondag werd een politieagent die door de straat reed, gewenkt door mensen die vertelden dat er mogelijk iemand werd mishandeld in een woning. De agent trof vervolgens een Poolse man aan op straat die zei dat hij door meerdere mensen was aangevallen.

Een van die aanvallers zou met een mes gestoken hebben. Het slachtoffer had zich verweerd, maar liep toch meerdere verwondingen op.

Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld in een ambulance. Tijdens de behandeling wees hij ook een omstander aan die volgens hem met het mes gestoken zou hebben. Deze man is als verdachte aangehouden.

Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan. Volgens de man was hij in verband met een overlijden in de familie enkele dagen naar Polen. Bij terugkomst was zijn kamer aan iemand anders toegewezen en kreeg hij ruzie met de andere bewoners. Daarbij werd hij door hen geschopt en geslagen en door een van hen meerdere keren met een mes gestoken.

De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident.