Een 57-jarige man uit St Willebrord is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een lichtmast botste op de Aanwas in Roosendaal. De politie vermoedt echter dat de man voorafgaand aan het ongeluk is mishandeld.

Rond 21.05 uur zagen ambulancemedewerkers het ongeluk gebeuren. Ze kwamen direct in actie en verleenden hulp aan de zwaargewonde bestuurder. De man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De politie kwam ter plaatse omdat de verwondingen van de man niet overeenkwamen met de verwondingen die iemand zou oplopen bij een aanrijding. De politie vermoedt dat de man zwaar mishandeld is.

Uit informatie die agenten tijdens het onderzoek kregen, bleek dat de mishandeling waarschijnlijk op industrieterrein de Borchwerf had plaatsgevonden. Gedurende de nacht hebben medewerkers van de Forensische Opsporing spooronderzoek op het terrein gedaan.

De gevonden sporen worden nu onderzocht en met elkaar vergeleken. Ook zal er een buurtonderzoek plaatsvinden waarbij getuigen worden gehoord. Van het slachtoffer is nog geen verklaring opgenomen.