Een 26-jarige vrouw uit Halsteren is zondagavond op de Erasmusweg in de plaats Lepelstraat aangehouden. Zij wordt verdacht van het rijden onder invloed van drugs. In haar auto werd een flesje met GHB aangetroffen.

Rond 22.05 uur kreeg de politie een melding binnen dat ter hoogte van Bergen op Zoom een personenauto slingerend over de weg reed. De auto zou thuishoren in Halsteren.

Op de A4 zagen agenten de auto in kwestie rijden op de afrit Halsteren/Lepelstraat. Toen de agenten de vrouw op het Vagevuur een stopteken gaven, werd hier niet aan voldaan. Vervolgens hebben zij haar op de Erasmusweg ingehaald en geblokt. Hierdoor kwam de bestuurster tot stilstand.

Het bleek om een 26-jarige vrouw uit Halsteren te gaan, die in 2017 betrokken was bij een aanrijding terwijl ze onder invloed van drugs en/of medicijnen was. De vrouw stapte uit en maakte ongecontroleerde bewegingen. Ook viel ze telkens in slaap.

De bestuurster werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar gaf zij toe dat ze sinds kort weer GHB gebruikt en dat om de twee uur inneemt.