Mike Teunissen, die de eerste etappe van de Tour de France won en daarmee de eerste Nederlandse geletruidrager werd na Erik Breukink in 1989, komt naar Roosendaal. De organisatie van De Draai heeft nu het volledige rennersveld voor de veertigste editie van De Draai bekendgemaakt.

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat Nederlands grootste wielertalent Mathieu van der Poel, sprinter Caleb Ewan en Dylan Groenewegen aan de start verschijnen. Daarnaast zijn nu ook de overige namen bekendgemaakt, zo verschijnt bijvoorbeeld ook David, broer van Mathieu van der Poel, aan de start.

Het rennersveld bij de heren wordt verder gevuld met Sjoerd van Ginneken, Boy van Poppel, Marco Minnaard, Wesley Kreder, Maarten van Trijp, Moreno Hofland, Sebastian Langeveld, Jasper De Buyst, Maikel Zijlaard, Jonathan Brown, David Dekker, Raymond Kreder, Bobbie van Rakel, Rob van Broekhoven, Wesley Mol, Ivar Slik, Ylber Sefa, Alex Molenaar en Wout van Elzakker

Bij de vrouwen verschijnen de volgende namen aan de start: Annemiek van Vleuten, Floortje Mackaij, Ellen van Dijk, Jip van den Bos, Pauliena Rooijakkers, Thalita de Jong, Puck Moonen, Lorena Wiebes, Lucinda Brand, Liane Lippert, Nina Kessler, Eva Buurman, Jeanne Korevaar, Inge van der Heijden en Monique van de Ree.