Dorpskern Nispen is zondag 7 juli afgesloten tijdens de jaarlijkse wielerronde. Het gaat om de toegangswegen Heybeeksestraat en Essenseweg, Bergsebaan tot aan spoorwegovergang, en Nispenseweg tot aan het Molenbeekpad. Deze worden afgesloten van 9.00 tot 18.30 uur.

In verband met voorbereidende werkzaamheden mogen er geen auto's op het parcours geparkeerd staan vanaf 8.00 uur.

Het parcours en de rijrichting zijn: Dorpsstraat, De Lind, Bergsebaan, Kerkplein en Dorpsstraat. Ook is er een parkeerverbod voor de Nigtestraat vanaf de Bergsebaan tot aan de Maststraat aan beide zijden van de weg.

Mensen die toch gebruik willen maken van hun auto op deze dag, kunnen het best de auto parkeren, in het Everlandwegje, Parkeerterrein achter de Kerk, NSV Parkeerterrein, Oostmoer, of Essenseweg.

Alleen bij een noodgeval is het mogelijk om met de auto binnen en buiten het parcours te komen. Doorgaand fietsverkeer door de Dorpskern van Nispen, vanuit Roosendaal of vanuit Essen of een andere richting is beperkt mogelijk.

Het Wielercomité is op de wedstrijddag te bereiken in Café De Gouden Leeuw Kerkplein te Nispen en op de jurywagen en de Dorpsstraat.