Zes personen, waaronder drie kinderen, zijn vrijdagavond gewond geraakt bij twee aanrijdingen op de A58 bij Sint Willebrord. Dat bevestigt de politie zaterdag.

Omstreeks 20.17 uur slipte een voertuig door onbekende oorzaak over het wegdek. De auto raakte een middengeleider en knalde uiteindelijk tegen een boom in de berm.

Een 68-jarige man uit Amsterdam en twee negenjarige jongens uit Beverwijk moesten naar het ziekenhuis. Een 42-jarige vrouw uit Beverwijk, die de auto bestuurde, bleef ongedeerd.

Terwijl het eerste ongeval nog werd afgehandeld, raakten drie voertuigen rond 20.35 met elkaar in botsing. De eerste auto reed op de linkerbaan en remde hard af toen hij de hulpverleningsvoertuigen zag. Een auto achter dit voertuig moest ook afremmen en kwam net op tijd tot stilstand, maar voor de derde auto was het te laat. Deze klapte vol op de tweede auto en duwde deze in de vangrail.

Drie inzittenden van de derde auto moesten naar het ziekenhuis. Dit waren een achtjarig meisje, een 34-jarige man en een 28-jarige vrouw. Alledrie de gewonden kwam uit Goes.