Een 69-jarige vrouw is zondagmiddag mishandeld tijdens het uitlaten van haar hond op de Patrijslaan in Oosterhout. Ze liep een gebroken neus en twee gebroken jukbeenderen op.

Het incident vond plaats rond 16.30 uur op het voetpad naast de gymzaal op de Patrijslaan, meldt de politie. Het slachtoffer vertelde aan de politie dat ze zonder enige aanleiding geslagen was door een man. Ze is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een getuige zou de man geschreeuwd hebben dat de vrouw haar hond bij haar moest houden, waarna hij het dier schopte. Het beest vloog hierdoor naar achteren. De verdachte sloeg de vrouw vervolgens in haar gezicht, meldt de getuige.

De man is vermoedelijk tussen de dertig en veertig jaar oud, zo'n 1.80 meter lang en heeft een lichte huidskleur. Hij had gemillimeterd haar en droeg tijdens het incident een zwart t-shirt en een zwarte broek die op een werkbroek leek.

Mensen die de verdachte hebben zien lopen of getuigen zijn van de mishandeling, worden opgeroepen om contact op te nemen met politieteam Dongemond.