Een 35-jarige vrouw uit Bergen op Zoom heeft in de nacht van zaterdag op zondag onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakt. Tijdens een inhaalmanoeuvre op de A58 bij Bergen op Zoom raakte haar auto een andere wagen, die daardoor beschadigde.

De verdachte reed rond middernacht richting de stad. Door haar "slingerende rijgedrag" had zij geen controle over haar voertuig en raakte ze de andere auto aan de achterzijde.

Beide voertuigen stopten na het incident op de vluchtstrook, waarna de verdachte de benen nam. De vrouw werd kort daarna door de politie aangetroffen, liggend op de weg. Zij werd aangehouden en voor ademanalyse meegenomen naar het bureau.

Op het bureau weigerde de vrouw volgens de politie alle medewerking aan het onderzoek. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

Daarnaast is ook een melding afgegeven aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), waarin vermoedens worden uitgesproken over haar verminderde rijvaardigheid of geestelijke geschiktheid om een voertuig te besturen.