De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving van een groepje jongeren die vrijdagavond in Bergen op Zoom plaatsvond. Hierbij werd een taser gebruikte en raakte een slachtoffer gewond.

Het incident gebeurde rond 23.45 uur, meldt de politie. Het drietal jongeren schuilde voor de regen onder het tunneltje tussen het Emmaplein en de Lourdesstraat.

Zij werden overvallen door twee gemaskerde mannen en moesten hun geld en telefoon afgeven. Hierna werd al snel een taser gebruikt. Een van de slachtoffers werd hiermee geraakt in zijn nek, rug en zij. De slachtoffers wisten te ontsnappen. De twee vluchtten zonder buit.

De verdachten zijn tussen achttien en 21 jaar en rond de 1.80 meter lang. Beiden spraken Nederlands met een Marokkaans of Turks accent. Een van de verdachten droeg een wit 'anonymous'-masker met een snor, een grijs/zwart-kleurige jas en een donkerkleurige trainingsbroek. De andere droeg een zwart masker met open ogen en mond, een donkere jas met capuchon en een donkerleurige trainingsbroek.