Zeker vier mensen zijn zaterdagochtend rond 1.30 uur gewond geraakt bij een vechtpartij aan de Raadhuisstraat in Rucphen. Eén van hen werd aangereden met een auto waar de aanstichters van de vechtpartij inzaten. De politie heeft deze auto in beslag genomen en een 21-jarige man uit Roosendaal aangehouden.

Dat laat de politie zaterdag weten. Een aantal mannen begonnen te vechten met vermoedelijk willekeurige cafébezoekers. Omstanders wisten te voorkomen dat het gevecht binnen voort zou worden gezet.

De aanstichters gingen er in een auto vandoor, en reden daarbij een van de slachtoffers aan. De betreffende auto is in beslag genomen.

Verschillende politie-eenheden, drie ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Naast de vier slachtoffers kreeg één van de bezoekers van het café te kampen met een onbekend medisch incident. Dit incident staat los van de vechtpartij.

Vijf personen naar ziekenhuizen in omgeving

Alle vijf personen zijn naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht. Het gaat om een 21-jarige man uit Zundert en vier mannen uit Rucphen van 25, 27 en 29 jaar. Van één van de vier mannen is de leeftijd niet bekend.

De politie onderzoekt de vechtpartij en heeft meerdere getuigen gehoord. De betrokkenheid van de 21-jarige verdachte wordt onderzocht. De politie sluit niet uit dat er meerdere aanhoudingen zullen plaatsvinden.