In Steenbergen zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie mensen aangehouden voor verstoring van de openbare orde. De aanleiding voor de aanhoudingen was een opstootje tussen twee groepen.

Rond 2.00 uur ontstond er een vechtpartij waar ongeveer tien mensen bij betrokken waren. De aanwezige agenten moesten hun wapenstok gebruiken om de groep uit elkaar te drijven. Een 31-jarige man uit Steenbergen is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, meldt de politie.

De politie maakte tijdens hun dienst gebruik van bodycams. Daarmee hebben zij beelden gemaakt van een opstootje. Een 18-jarige vrouw uit Nieuw-Vossemeer vond het nodig om de dienstdoende agenten in grove bewoordingen te beledigingen.

Zij is ook aangehouden. De beelden van haar worden meegenomen in het onderzoek en worden overgedragen aan de Officier van Justitie. 

Even later zag de politie op camerabeelden dat een man werd mishandeld. Op basis van die beelden kon een 21-jarige man uit Steenbergen worden aangehouden. Het slachtoffer van de mishandeling werd niet meer aangetroffen.

Mogelijk meldt hij zich nog zodat er van hem een aangifte kan worden opgenomen.