Aan de Meidoornlaan in Bergen op Zoom heeft dinsdagavond een felle brand gewoed. Vanuit een gangetje, achter de woningen, was een brand ontstaan.

De brandweer werd 22.00 uur gealarmeerd en kwam met een blusvoertuig en een watervoertuig ter plaatse. Bij aankomst bleken meerdere schuurtjes in brand te staan.

De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een woning. Wel raakten vier schuurtjes en schuttingen zwaar beschadigd. De woning raakte ook beschadigd door de brand.  Er zouden diverse bewoners aan de Hertshoornstraat zijn gehaald door omstanders vanwege de felle brand. Er raakte niemand gewond bij de brand.

In de omgeving van de Meidoornlaan waren dinsdagavond meerdere buitenbranden gemeld waaronder aan de Grote Hazelaar en de Ratelaarstraat. Mogelijk is er een verband met de felle brand aan de Meidoornlaan. Volgens een omstander zou de mogelijke dader(s) gezien zijn bij het aansteken van de brand. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de branden.

Tegen middennacht zou de politie op de Vlierstraat in Bergen op Zoom een tuin doorzocht hebben naar de dader. Of er iemand is aangehouden, is niet bekend.