Vlakbij de plaats op de A4 waar eerder zaterdag een groot ongeluk gebeurde, is opnieuw een aanrijding geweest. Ter hoogte van Zoomland bij Bergen op Zoom is een personenauto tegen een vrachtwagen gereden. De auto sloeg over de kop en kwam op zijn zijkant terecht. De bijrijder is overleden, de chauffeur bleef ongedeerd, meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde op de A4 in zuidelijke richting, tussen knooppunt Zoomland (de aansluiting met de A58) en Hoogerheide. De ANWB laat weten via Twitter dat de weg weer is geopend.

Eerder zaterdagochtend reed bij het nabijgelegen Woensdrecht een busje met negen mensen aan boord tegen een vrachtwagen die met pech op de vluchtstrook stond. Alle negen inzittenden raakten gewond, vijf van hen zelfs zwaargewond. De weg was tussen Hoogerheide en knooppunt Markiezaat de hele ochtend dicht voor berging en onderzoek.

Rijkswaterstaat adviseerde mensen die naar Zeeland willen de reis uit te stellen. Dit omdat naast de problemen op de A4, het verkeer ook gehinderd wordt op de N57 vanwege Concert at Sea.