Een 38-jarige automobilist uit Rucphen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ravage aangericht bij een woning aan de Gagelrijzen in Sint Willebrord. De man was dronken. 

De man heeft een rijverbod gekregen. Hij reed onder invloed tegen een afscheidingsmuur tussen twee huizen. De brokstukken hebben zijn auto flink beschadigd.

Om ongeveer 01.20 uur werd de bewoner van de woning aan de Gagelrijzen wakker van een harde klap. Hij ging naar buiten en zag dat een afscheidingsmuur tussen zijn huis en dat van zijn buren stuk was. Ernaast stond een auto.

Even later ging de bel en stond de veroorzaker voor zijn deur. Die verklaarde dat hij tegen de muur was aangereden. Hij gaf zijn gegevens aan de bewoner en vertelde dat de schade geregeld zou worden. De bewoner van de Gagelrijzen belde de politie die zijn verhaal kwam aanhoren.

De agenten zijn naar de woning van de veroorzaker gereden en hebben van hem een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij had gedronken. De man moet de schade betalen.