De politie zoekt naar twee specifieke getuigen van het dodelijke ongeluk op de A59 bij Made van 9 juni. Het zou gaan om de bestuurder van een donkerblauwe bestelwagen en de bestuurder van een personenauto met caravan. Een achttienjarige man uit Oosterhout blijft langer vastzitten als verdachte van het veroorzaken van het ongeval.

Bij de aanrijding zijn twee personen overleden, een 16-jarige jongen uit Oosterhout en een 37-jarige man uit Etten-Leur. Op dit moment loopt het onderzoek naar het ongeval nog.

Volgens een woordvoerder gaat de politie ervan uit dat er te hard is gereden. "Gezien hoe ver beide auto’s van de weg zijn geraakt, denken wij dat er met een verhoogde snelheid is gereden. Mogelijk zijn er ook aparte manoeuvres gemaakt. Daarom zijn wij op zoek naar getuigen."

Uit dat onderzoek blijkt nu dat de politie mogelijk twee belangrijke getuigen niet heeft gesproken. Beide bestuurders reden op de A59 ter hoogte van de op- en afritten. Ook is de politie op zoek naar dashcambeelden van het incident.

De auto's hadden elkaar op 9 juni geraakt en raakten door de klap van de weg. De zestienjarige jongen uit Oosterhout zat als bijrijder in een van de voertuigen. De man uit Etten-Leur bestuurde een van de auto's.