AMSTERDAM – De Australische Leslie Reginald McMillan zal de volgende keer wel twee keer nadenken voor hij zijn broek opent om zijn genitale piercing te laten zien. De eerste keer dat hij dit deed kostte dat hem zijn baan.

Tijdens zijn werk raakte McMillan in gesprek met een vrouwelijke collega over piercings. Zij vroeg de 47-jarige buschauffeur op dat moment of hij, naast die in zijn tong, nog meer piercings had. “Misschien laat ik je die op een dag wel zien”, luidde het antwoord van McMillan.

Vanwege het goede, humorvolle contact dat hij had met de dame in kwestie, dacht hij bij nader inzien echter dat een korte tentoonstelling ook wel in orde zou zijn. Dat bleek geen goede inschatting. De vrouwelijke collega greep bij de aanblik van zijn edele delen onmiddellijk haar telefoon en belde de politie, aldus The Queensland Times.

Seksuele intimidatie

De krant meldt eveneens dat sinds het incident McMillan zijn baan kwijt is, hij terechtstaat voor seksuele intimidatie en ook zijn beveiligersvergunning wellicht kwijtraakt.

“Hij heeft een treurige inschatting gemaakt die dag”, vindt ook de advocaat van de gedaagde. Maar, voegt hij daaraan toe, McMillan heeft wel spijt. “Hij toonde haar zijn piercing, die toevallig op zijn edele deel zat, maar hij vindt nu ook dat het onbehoorlijk was.”