AMSTERDAM – In navolging van de stewardessen van Ryanair is ook het personeel van cosmetische kliniek Transform’s uit de kleren gegaan voor een kalender. Het gaat om receptiemedewerkers, zusters, assistenten en administratief medewerkers.

De ‘modellen’ die een plek op de kalender kregen zijn tussen de 25 en 57 jaar en hebben allemaal een plastisch chirurgische ingreep ondergaan, variërend van rimpelvullers en chemische peelings tot liposucties en borstvergrotingen.

“Bij ons gaat het om mensen mooier maken”, aldus directeur van Transform’s, Pat Dunion. “En hiermee laten wij ons werk zien.” Bovendien bestaat de kliniek in 2010 35 jaar en dat moet natuurlijk ook gevierd worden.

Promotie

Dunion laat aan The Sun echter wel weten dat de ‘smaakvolle’ kalender meer is dan enkel promotie. Het geld dat ermee opgehaald wordt is namelijk bestemd voor NSPCC, een doel dat zich inzet voor het welzijn van kinderen.

De kalender wordt enkel verkocht in de 24 Transform’s-Vestigingen. Echt duur is hij dan weer niet: de kosten bedragen 2 pond die volledig ten goede komen aan NSPCC.

Voor enkele foto's van de 'calender girls', klik hier.