AMSTERDAM - De stemmen zijn geteld, de winnaars van de verkiezing van de Website van het Jaar 2009 zijn bekend. Monsterboard heeft de meeste stemmen gekregen in de categorie Carrière en mag zich daarom populairste banenwebsite van 2009 noemen.

Het is de voor de tweede keer op rij dat Monsterboard.nl deze titel mag voeren.

Tijdens een feestelijk event in Hotel de Goudfazant in Amsterdam heeft Gabry van Beek, Product Marketing Director, de award in ontvangst genomen. Monsterboard liet net als vorig jaar onder meer Werk.nl, Nationale Vacaturebank, Jobtrack en Volkskrant Banen achter zich in de categorie populairste carrière-website van Nederland. Bijbanen.nl won de award voor beste banenwebsite.

Erkenning

Monsterboard.nl is gelukkig met de award. In een reactie zegt Managing Director Diana Krieger: “De verkiezing Website van het Jaar is hét moment waarop de gebruikers hun mening kunnen geven en die mening is voor ons van enorme waarde. Deze award zie ik ook als een erkenning van onze inspanningen op dat vlak. Het gaat er immers uiteindelijk om dat de bezoekers tevreden zijn met de site en terugkeren.”

Dit was inmiddels de achtste editie van de verkiezing van de Website van het Jaar, georganiseerd door Emerce.