Voor de laatste persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) lekten veel nieuwe coronamaatregelen al uit. In de openbare redactievergadering praten we over hoe wij omgaan met zulke lekken die we niet altijd kunnen verifiëren. Hoe maken we dan de afweging om iets wel of niet te melden? Je hoort politiek verslaggever Avinash Bhikhie, verslaggever binnenland Job van der Plicht, hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en podcastredacteur Julien Dom.

In de Week van NU bespreken hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en de redactie het nieuws op NU.nl. Je vindt de Week van NU-podcast elke vrijdagmiddag op NU.nl. De Dit wordt het nieuws-podcast vind je elke maandag tot en met vrijdag 's ochtends en 's middags op NU.nl.

Abonneer je op de podcast

Je kunt je ook gratis abonneren op de Dit wordt het nieuws-podcast. iOS-gebruikers kunnen dat via Apple Podcasts en Spotify. Mocht je een Android-telefoon hebben, dan kun je de podcast beluisteren door in een gedownloade podcastapp te zoeken op NU.nl. Voor vragen of feedback stuur een mailtje naar podcast@nu.nl.