Goal Özil verkozen tot mooiste in groepsfase Champions League

Het doelpunt van Mesut Özil tegen Ludogorets is door de lezers van de NUsport-app verkozen tot mooiste van de groepsfase van de Champions League.

De Duitser van Arsenal sloeg in de slotfase van de wedstrijd op 1 november in Bulgarije toe (2-3). Özil werd de diepte in gestuurd, waarna hij de bal eerst over de uitgekomen doelman wipte en ook nog eens twee verdedigers in de luren legde.

De lezers van de NUsport-app verkozen die treffer met overweldigende meerderheid tot fraaiste doelpunt in de groepsfase van het miljoenenbal. Meer dan 40 procent van de stemmen ging naar Özil.

Ook de stift van zijn ploeggenoot Alexis Sanchez in de thuiswedstrijd tegen Ludogorets werd op waarde geschat. Die treffer eindigde met elf procent van de stemmen op plek twee.

De knal van Andres Iniesta in het duel van FC Barcelona met Celtic en de treffer van Thomas Delaney namens FC Kopenhagen tegen Club Brugge belandden allebei op plek drie.

De afgelopen dagen kon er door de lezers van de NUsport-app gestemd worden op het mooiste doelpunt van de groepsfase van de Champions League. Bekijk hieronder de tien genomineerde doelpunten nogmaals terug.

Bekijk de uitslagen en de standen in de Champions League

Lees meer over:

Columns Pieter Derks

Columns Pieter Derks
Cabaretier Pieter Derks duidt en verwerkt maandelijks het nieuws van de voorbije weken. 

Over NUweekend

Over NUweekend
Op NUweekend vindt u iedere week een selectie achtergrondverhalen, analyses of mooie interviews.
Tip de redactie