Ruud Gullit wordt kapot gemaakt door zijn dochter Cheyenne, André Hazes Jr. als presentator Rad van Fortuin zorgt voor verrassende reacties, Taylor Swift en Kanye West ruziën nog even door en Pippa Middleton wordt nu toch ook de bruid. Een overzicht van de entertainmentwereld van de afgelopen week.

Ruud Gullit is de trotse vader van maar liefst zes kinderen. De oud-voetballer nam een paar jaar geleden al zijn kinderen nog knus mee naar Ibiza om daar zijn vaderschap te vieren, maar als we dochter Cheyenne mogen geloven was dat niet meer dan schone schijn.

Cheyenne (22) heeft er helemaal genoeg van dat ze maar wordt neergezet als de volwassen dochter die geld blijft trekken van haar vader. Maandenlang gaan er al verhalen dat Cheyenne en haar broer Quincy alimentatie blijven vragen terwijl ze inmiddels toch wel oud genoeg zijn om hun eigen geld te verdienen. Ruud zegt de hele situatie vervelend te vinden, mama Christina Pensa blijft geld vragen en ondertussen worden de kinderen geen moment gehoord.

In gesprek met Privé vertelt Cheyenne dan toch eindelijk haar eigen verhaal. En wat blijkt? Ruud is voor haar eigenlijk nooit echt een vader geweest. "Toen ik anderhalf was, is hij bij ons vertrokken, en sindsdien heb ik hem nog maar zelden gezien. Ik heb niet veel goede herinneringen aan hem", aldus Cheyenne Gullit.

De 22-jarige dochter wil geen geld van haar vader om een luxe leventje te leven, wel nee! Ze heeft volgens de Italiaanse wet recht op het geld en is dus ook van plan het geld te ontvangen. "Hij denkt dat wij het geld willen om van op vakantie te gaan en een luxeleventje van te leiden, maar dat doen wij niet. Wij hebben het geld nodig om van te leven, meer niet. We hebben niet eens kunnen sparen."

Hoop op een betere band met haar vader heeft Cheyenne niet meer, die hoop is op jonge leeftijd al vervlogen. "Met alles wat er is gebeurd, denk ik van niet. Gelukkig ben ik niet het enige meisje op de wereld met een slechte vader. Daar houd ik me maar aan vast."

Oei, harde woorden van Cheyenne. Ruud heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van zijn dochter, waarschijnlijk omdat hij eerst even flink moet slikken van deze harde woorden. Een paar weken geleden had hij het al over een "onbeschrijfelijke pijn" door de alimentatieruzie, die pijn zal hierna niet minder zijn geworden.

'Tikkeltje ordinair'

Het meest opmerkelijke entertainmentnieuws in lange tijd kwam deze week tot ons: André Hazes Jr. wordt presentator van het Rad van Fortuin. De afgelopen weken zijn er aardig wat namen voorbij gekomen als mogelijke opvolger voor Hans van der Togt, maar de naam van de zoon van André Hazes was nog niet genoemd. 

Hazes Jr. heeft geen enkele ervaring in de presentatiewereld, maar dat mag niet deren: hij gaat er helemaal zijn eigen ding van maken. "Ik ga dus veel lol maken met de kandidaten en de wekelijks wisselende Leo of Leontine. Ik hoop daarmee zowel kijkers die het Rad van fortuin van vroeger kennen, als nieuwe kijkers aan te spreken."

Hans van der Togt keek héél vreemd op toen het nieuws van de week naar buitenkwam: de presentator had zelf Irene Moors of Lucille Werner in gedachte en Hazes Jr. ligt daar een heel stuk vanaf. Ook zichzelf herkent hij niet in zijn vervanger.

"Dreetje Hazes is een jonge jongen van 22 jaar en toch een tikkeltje ordinairder dan ik was", aldus Van der Togt over André Jr. De voormalig presentator vindt het heel leuk voor hem en snapt de keuze stiekem wel. "Het is een jongen die prima past bij een zender als SBS6. Dat is toch een zender, ja hoe zal ik het zeggen, wat ordinairder is."

Hans ging gezellig nog even door met zijn ietwat foute opmerkingen. "Ik had geen tatoeages en hij zit er onder. Dat hindert niet hoor. Ik vind het een leuke jongen."

De keus voor Hazes Jr. is in elk geval strategisch van SBS: iedereen is benieuwd naar het nieuwe Rad van Fortuin en wil maar wat graag zien hoe zijn presentatiedebuut verloopt.

Tay-Ye

Dachten we vorige week nu toch eindelijk klaar te zijn met de ruzie die Taylor Swift met Calvin Harris voert, wordt het "wij zijn boos op Taylor"-potje deze week toch weer gespekt. Niet omdat Calvin en Taylor gezellig doorgaan: wel nee, Kim Kardashian gooit olie op het vuur.

Enkele weken geleden bracht Kims echtgenoot Kanye West het nummer Famous uit waarin, hij onder andere zingt dat hij nog wel eens seks zal hebben met Taylor en de zin "I Made That B*tch Famous", waarmee hij doelde op het inmiddels beruchte moment waarop Kanye de microfoon uit de handen van de net nieuwe MTV-winnares trok om te vertellen dat het onterecht was en dat Beyoncé de prijs had moeten winnen.

Taylor liet via haar juridische team weten op z'n zachtst gezegd "not amused" te zijn. Kanye had haar het nummer nooit laten horen en dit was extreem onbeleefd. Zo ging het een tijdje door, tot dit weekend.

Kim had helemaal genoeg van de slachtofferrol waarin Taylor constant wil kruipen en besloot iets radicaals te doen: ze zette een video online waarin te zien en te horen is hoe Kanye met Taylor belt over zijn nieuwe nummer om haar goedkeuring te krijgen.

"Nee, het is toch een soort compliment. Heel fijn dat je me belt", aldus Taylor als ze hoort wat Kanye van plan is te gaan rappen. Iets héél anders dus dan Taylor de afgelopen week heeft geroepen. Door het uitbrengen van de video barstte er een soort bubbel: Taylor is niet de onschuldige, lieve meid die ze pretendeert te zijn, Taylor is een slangetje, zo luidde de mening van de Twitterende wereld.

Taylor probeerde zich nog te verweren, maar echt goed verliep dat niet. Zo zei ze dat ze inderdaad (toch) akkoord was gegaan met het deel over dat zij nog wel eens seks zou hebben met Kanye, maar dat ze niet wist dat hij haar een bitch zou gaan noemen.  

En nu? Taylor zou volgens bronnen een rechtszaak overwegen omdat het delen van een persoonlijk gesprek niet zomaar mag. Kim lacht ondertussen in haar vuistje, want het leed is al geleden. Op verschillende plekken zijn "in memoriams" gecreëerd voor de carrière van Taylor. Die zou echt volledig over zijn.

De bruid

Binnenkort is het dan eindelijk zover: we gaan Pippa's billen weer zien in een prachtige witte jurk. Iedereen heeft de beelden van het achterwerk van het zusje van Kate Middleton nog vers in het geheugen staan en hoopte op een vervolg. Nu gaat dat dan echt gebeuren.

Dit keer zal Kate waarschijnlijk de sluier gaan dragen, want ja: Pippa is de bruid. Haar rijke vriend vroeg haar afgelopen weekend ten huwelijk en nu komt er toch echt een bruiloft aan.

Het feest zal waarschijnlijk enorm worden: Pippa is partyplanner en weet dus als geen ander hoe je een feestje fantastisch maakt. Het budget is in elk geval toereikend, aangezien niet alleen Pippa aardig wat geld heeft binnengeharkt met haar eigen bedrijfje, maar ook haar verloofde James Matthews een succesvolle zakenman is.

Dat is ook te zien aan de wonderschone verlovingsring die sinds dit weekend aan Pippa's hand prijkt: volgens kenners is het juweel zo'n 238.000 euro waard.

Wanneer de bruiloft zal plaatsvinden is nog niet bekend, maar volgens ingewijden is het zeker dat Kate zich er volop mee zal bemoeien. De hertogin van Cambridge en haar echtgenote zouden ontzettend hebben uitgekeken naar de verloving en er alles aan willen doen om het feest spectaculair te laten worden.

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend