Roddeloverzicht: Patty verkleint borsten en Messi en Ronaldo op vakantie

Patty Brard neemt een cupmaatje kleiner, Calvin Harris en Taylor Swift maken in het openbaar ruzie, Sylvia Geersen zit zonder man in Nederland en Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn zelfs op vakantie bij elkaar in de buurt. Een overzicht van de entertainmentwereld van de afgelopen week.

Jaren geleden was het een van die dingen die bekende vrouwen gewoon deden: hoppa een cupmaatje erbij scoren bij een plastisch chirurg. Borsten moesten groot, pront en rond.

Patty Brard liet jaren geleden ook haar borsten opvullen, zodat ze iets voller werden. Inmiddels is het 2016 en is Patty er klaar mee: de implantaten zitten niet meer lekker en dus is het tijd voor een verkleining. Weg de zakjes met vulling, het is tijd voor iets natuurlijker.

Patty had een rotgevoel door de implantaten. Zeker die in haar linkerborst leek niet meer op de goede plek te zitten. "Je hebt constant het gevoel dat er iets in je lichaam zit wat er niet hoort. Bovendien zorgt het volume van mijn borsten er nu voor dat ik me niet meer sexy voel, maar juist een oudere moeke. Alles draait alleen nog maar om het volume van die borsten. Als ik binnenkom, zie je eerst borsten en dan pas Patty."

Patty is inmiddels wel klaar met alle grapjes over haar lichaam, die ze ook vaak zelf maakt. "Het is inmiddels de zelfspot voorbij. Al die grappen die je over je eigen lichaam maakt, zodat je een ander voor bent… het maakt me verdrietig."

Voor de cosmetische ingreep heeft Patty een aantal van haar vakantiedagen gebruikt. "Ik heb er heel goed over nagedacht en na een goed gesprek met mijn plastisch chirurg heb ik besloten ervoor te gaan." Ook haar echtgenoot, met wie ze in 2014 trouwde, steunde haar in haar besluit. "Dankzij zijn onvoorwaardelijke steun en liefde durf ik deze stap te zetten."

Dinsdag liet Patty haar borsten verkleinen. Meteen voelde ze een flinke opluchting, zo liet ze weten via Instagram. "Alles is goed gegaan, ik ben een opgelucht mens! #Byebyeimplants".

Hoe Patty er uitziet nu ze niet meer haar opgevulde boezem heeft, weten we nog niet: op de foto is slechts haar gezicht te zien.

'This is what you came for'

Vroegen we ons vorige week allemaal nog af hoe het in godsnaam toch zat met Taylor Swift en haar nieuwe vriendje Tom Hiddleston, verbazen we ons deze week over Taylor en haar vorige vriendje Calvin Harris. Na een week vol verhalen over publiciteitsstunten en neppe liefdes, werd het nu tijd voor een week vol verhalen over ruzies tussen Taylor en Calvin. Een groot verschil: de betrokken partijen reageren deze week  (gedeeltelijk) wel.

Tot een paar maanden geleden ging iedereen er vanuit dat Taylor en Calvin onwijs gelukkig met elkaar waren. De twee zwijmelden over elkaar op Instagram, zeiden lieve dingen op Twitter en plaatsten lieve foto's van hoe gelukkig ze samen waren.

Ineens was het uit en wist niemand wat er aan de hand was: waar kwam dit nou ineens vandaan? De twee spraken allebei vol wederzijds respect over elkaar en er zou geen enkele sprake zijn van een ruzie. Dat wederzijdse respect duurde welgeteld twee weken: toen werd Taylor gezien met haar nieuwe geliefde en waren de poppen aan het dansen.

Bizar

Calvin zou het bizar vinden dat zijn ex alweer zo snel iemand anders had en het helemaal raar vinden dat zij zijn familie al heeft ontmoet. Op Snapchat verdwenen stiekeme sneren, op Instagram werden alle foto's verwijderd en in de wandelgangen zou Calvin schande spreken van de snelle veranderingen.

De dj reageerde zelf amper op de geruchten dat hij boos zou zijn, maar afgelopen week leek zijn woede toch een kookpunt te hebben bereikt. Taylor liet middels haar woordvoerders weten dat zij een van de schrijvers was van Calvins huidige hit This is What You Came For. Al die tijd stond haar naam onder een pseudoniem verborgen.

Calvin was op z'n zachtst gezegd not amused. Op Twitter sprak hij vol respect over zijn ex als liedjesschrijver en artieste, maar van haar persoonlijk moest hij eigenlijk niets meer hebben. "Ik heb de muziek geschreven, ik heb het nummer geproduceerd, heb het nummer gearrangeerd. Zij wilde het geheim houden, vandaar het pseudoniem. Ik vind het pijnlijk dat zij en haar team zo ver gaan dat ze net doen alsof ik de slechterik ben."

"Als je gelukkig bent met je nieuwe vriendje zou je je daar op moeten concentreren en niet proberen je ex te kleineren. Ik weet dat je aan het touren bent en dat je een nieuw iemand nodig hebt om kapot te maken zoals je dat bij Katy Perry deed, maar ik ben daar niet de juiste persoon voor, sorry. Ik sta het niet toe."

Katy Perry, die een bekende ruzie heeft met Taylor die zelfs bezongen is in Bad Blood, reageerde gepast op de hele situatie. Via Twitter deelde ze een gifje van Hillary Clinton die ongemakkelijk om zich heen kijkt en een beetje moet grinniken. Echt direct gereageerd heeft de zangeres echter niet, wel retweette ze een bericht uit mei 2015. "Tijd zal de waarheid laten zien."

Taylor houdt ondertussen wijzelijk haar mond. Haar nieuwe vriendje Tom reageert wel, maar niet op de ruzie met Calvin. Hij zegt slechts dat hij écht gelukkig is met Taylor en dat het écht niet gaat om een publiciteitsstunt.

Alleen

Een Disney-sprookje noemde Sylvia Geersen het: haar huwelijk met Rogelio Castro Martinez. Ze zag de Colombiaanse missionaris welgeteld elf dagen voorafgaand aan de bruiloft voor het eerst, maar ze wist het zeker: dit was het voor haar.

Nu, ruim een half jaar na het jawoord, kijkt Sylvia er een tikkeltje anders tegenaan. Echt, ze is nog steeds supergelukkig met Rogelio, maar ze zit wel in haar eentje in Nederland terwijl hij in Colombia verblijft. Waarom dan? Wonen in Colombia is niks voor Sylvia.

"Ik moest me anders kleden en had het gevoel dat ik mezelf niet kon zijn. Dat leidde tot spanningen en ruzies. Ik ben het gewend om hard te werken en mijn eigen geld te verdienen. Ineens was ik afhankelijk van een man. (...) Dat voelde niet goed. Ik wil mijn eigen boontjes doppen, ook al ben ik getrouwd. Ik dacht: er zijn zoveel leuke klussen in Nederland. Ik ben hier mijn tijd aan het verdoen."

Vijf weken lang probeerde Sylvia echt bij haar man te wonen, maar uiteindelijk vertrok ze toch weer naar Amsterdam. Haar echtgenoot vond dat lastig. "Hij had zoiets van: ik wil mijn vrouw terug. Maar ik kwam niet terug. Ik wilde hier weer aan het werk en mijn eigen leven leiden als zelfstandige vrouw. Iets wat in Mexico nooit zou lukken."

Rogelio was een tijdje in Nederland, omdat hij echt bij zijn vrouw wilde zijn, maar moest ook weer terug naar Colombia. Ooit verhuist hij misschien wel definitief naar Amsterdam. "Daar is de tijd nu nog niet rijp voor in verband met zijn werk, maar we hebben het er wel over. Tot die tijd blijven we heen en weer pendelen."

Op vakantie

Lekker even een weekje weg, er helemaal tussenuit en even niet tegen je collega's en concurrenten aankijken. Heerlijk. Als BN'er of celebrity is dat zo mogelijk nóg lekkerder: even geen fotografen om je heen, even geen vragen over je persoonlijke leven.

Probleem: al die bekende mensen gaan naar dezelfde vakantieoorden. Zo ontdekten Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook deze week: de twee heren komen elkaar niet alleen regelmatig tegen op het voetbalveld, nu kunnen ze elkaar ook nog treffen tijdens hun vakantie op Ibiza. De twee heren zijn allebei op het Spaanse eiland op vakantie met hun families.

Messi werd door de paparazzi al op een boot gefotografeerd met een enorme baard naast zijn prachtige vrouw. En Ronaldo is op pad met zijn moeder die hem uitvoerig insmeerde met zonnebrandcréme. 

De twee heren lagen met hun enorme jachten op slechts een paar meter van elkaar af: zo af en toe zwaaien behoorde zeker tot de mogelijkheden.

Of Messi veel zin heeft om terug naar huis te gaan is nog maar de vraag, maar Ronaldo heeft in elk geval een fantastische reden om snel weer in zijn eigen villa rond te lopen. De voetballer heeft een Bugatti gekocht die nu blinkend staat te wachten in zijn garage.

Lees meer over:

Columns Pieter Derks

Columns Pieter Derks
Cabaretier Pieter Derks duidt en verwerkt maandelijks het nieuws van de voorbije weken. 

Over NUweekend

Over NUweekend
Op NUweekend vindt u iedere week een selectie achtergrondverhalen, analyses of mooie interviews.
Tip de redactie