Roddeloverzicht: Victoria wilde Lev niet en Gordon zoekt de liefde niet meer

Victoria Koblenko geeft Sex and the City de schuld van breuk met Evgeniy Levchenko, Taylor Swift en Tom Hiddleston worden verdacht van een complot, Gordon zoekt niet langer naar liefde en koningin Máxima stoot haar hoofd. Een overzicht van de entertainmentwereld van de afgelopen week.

Victoria Koblenko is inmiddels flink zwanger en verwacht binnenkort haar eerste kindje samen met Evgeniy Levchenko. Lange tijd leek een liefdesbaby van de twee onmogelijk: ze gingen immers in 2008 uit elkaar, maar nu is het weer helemaal aan.

Deze week bleek dat Sex and the City het liefdesgeluk van het stel bijna in de weg had gestaan: Victoria geloofde door het rompslompen van Carrie Bradshaw niet in Lev als ideale echtgenoot. "Als ik kinderen wil, had ik altijd in mijn achterhoofd, moeten ze van Lev zijn. (..) Maar hij was een boyfriend voor mij, dit is dus how fucked up you get als je te veel Sex and the City hebt gekeken!"

Victoria wilde net als Carrie en Charlotte een meneer bij wie ze voor altijd kon blijven en waarbij alles perfect was, maar toen ze het met Lev uitmaakte en zo'n man vond, kwam ze er achter dat het helemaal niets voor haar was. "Dat was voor mij moeilijk om te erkennen. Alles sloot naadloos op elkaar aan, als tandwielen die perfect op elkaar pasten. Ik miste het levendige van als het niet naadloos op elkaar aansluit."

Met Lev zat dat niet naadloos aansluiten wel goed: de twee botsten tijdens hun relatie jaren geleden vrij regelmatig. "Er was niets wat we konden bespreken zonder dat het ontplofte. Meestal ging het nergens om, op een gegeven moment ging ik me echt unheimlich voelen."

Een van de ruzies van het stel ging zelfs zover dat Lev woedend de auto uitstapte. "We gingen van Groningen naar Amsterdam om naar een concert te gaan. Er lag een klokhuis van een appel in de auto. Daar raakten we zo over in discussie dat Lev ergens bij Heerenveen zei: 'Hier heb je de auto, ik ga terug naar huis lopen.' Toen ik terugkwam na het concert, op en neer naar Amsterdam geweest, was hij net thuis aangekomen. Helemaal naar huis gewandeld, snelwegen overgestoken, alles. Dat is zijn temperament."

Nu is Victoria dan toch zwanger en gaan zij en Lev, hopelijk voor de baby, een wat minder onstuimige periode in. "Lev is absoluut mee-zwanger, dat vind ik lief van hem. Ik had dat niet verwacht."

Hiddleswift

Taylor Swift had enkele dagen nadat bekend werd dat het uit was tussen haar en Calvin Harris alweer een nieuwe man aan de haak geslagen: de negen jaar oudere Tom Hiddleston. De foto's van het verliefde stel maakten Swift-fans in de war: hoe was dit zo snel gegaan?

Inmiddels zijn we een paar weken verder en kunnen we ons al geen tijd meer voorstellen zonder Hiddleswift. Dat komt ook omdat we Taylor Swift nog nooit eerder zoveel samen hebben gezien met haar vriendje. Bij Joe Jonas, Harry Styles en Calvin Harris was de boel erg geheimzinnig, maar nu met Tom mag iedereen haar zien.

Foto's met zijn moeder, foto's in Rome op vakantie en foto's van het 4th of july feestje van Taylor: de liefde is echt en iedereen mag het weten. Een van de beste vriendinnen van de zangeres deelde zelfs een foto waar het er wel erg dik bovenop lag: Taylor en Tom kijken elkaar romantisch in de ogen terwijl Ryan Reynolds er extreem ongemakkelijk naast zit.

De vonken vliegen er vanaf, maar ze zijn dodelijk voor de geloofwaardigheid: de ene na de andere complottheorie over de relatie vliegt de wereld in. Taylor en Tom zouden volgens de meeste theorieën helemaal geen relatie hebben, het zou gaan om een enorme stunt rondom het nieuwe album van Taylor.

Iedere twee jaar komt Taylor met nieuwe muziek en laat de tijd daar nu NET weer rijp voor zijn. Gek ook: alle foto's die in de media verschijnen van de twee zijn gemaakt door hetzelfde fotografenbureau en voor complotgelovers KAN dat geen toeval zijn.

Dan is daar nog het feit dat iedere ontmoeting van de twee die is vastgelegd op beeld er uitziet alsof het recht uit een film komt. En laat Taylor nu net een goed gevoel voor drama hebben.

Ook zou Taylor achter een baan als Bondgirl aan zitten en laat Tom nu nét de favoriete kandidaat zijn om Daniel Craig te vervangen. 

Alles bij elkaar voldoende stof om eens over na te denken, maar echt zeker weten we het natuurlijk pas als inderdaad die clip verschijnt met Tom en Taylor in de hoofdrol.

Geen liefde

Voor Gordon hoeft het niet meer zo erg: de Grote Liefde vinden. De zanger was altijd heimelijk op zoek naar de ware, maar sinds zijn ongeluk op het Griekse eiland Mykonos is dat verleden tijd.

"Wat ik heb meegemaakt, wens ik niemand toe. Maar het paradoxale is dat ik er een sterker mens van ben geworden. Ik weet nu veel beter wie ik zelf ben. Heb meer rust in mijn hoofd. Ik ben ook niet meer zo bezig met het zoeken naar mijn Grote Liefde", aldus Gordon afgelopen week.

"Mocht het me nog toekomen, is dat natuurlijk alleen maar fantastisch, maar mijn levensgeluk is er niet meer van afhankelijk."

Een jaar geleden werd Gordon aangereden op het eiland, de bestuurder reed door en Gordon bleef liggen. De zanger moest maandenlang herstellen, maar is nu eindelijk weer een beetje de oude. 

Nooit meer teruggaan naar het eiland was voor Gordon ondenkbaar en dus speelt een groot gedeelte van zijn vakantie er dit jaar af. Onderdeel van het "verwerkingstraject", zoals de zanger zelf zegt.

"Ik ben tot het inzicht gekomen dat het leven in één seconde compleet anders kan lopen. Sterker nog, dat het zomaar over kan zijn'', stelt Gordon.

Volgens de zanger gaat het er uiteindelijk om dat je gezond en gelukkig bent. "Het is allemaal heel betrekkelijk, ook de roem en alles wat daar bijhoort."

Hoofdpijn

Royaltywatchers schrokken zich afgelopen week een hoedje: onze eigen koningin heeft zich flink bezeerd en moest het even rustig aan doen. De doktoren hadden het over een lichte hersenschudding en dus zat Máxima de afgelopen dagen thuis.

Even leek ook het jaarlijkse zomerfotomoment in gevaar te komen, maar gelukkig kwam de RVD vrijdag met het verlossende woord: Máxima kon er toch bij zijn. Onze huidige koningin was echter niet de enige in huize Oranje-Nassau bij wie het deze week misging: ook onze toekomstige koningin bezeerde zich.

Waar Máxima het aan haar hoofd had, zat de pijn bij Amalia in haar enkel die ze een paar dagen eerder verstuikt had.

Al het leed mocht het plezier echter niet in de weg zitten: de fotoshoot ging door, compleet met kruk voor Amalia en de twee honden van de familie. Het weer zat echter ook niet mee: de grijze lucht zat het zomergevoel flink dwars.

Máxima leek het maar wat koud te hebben met haar ontblote armen en ook Alexia leek het wat fris te hebben in haar donkerblauwe jurkje. De zusjes waren voor de gelegenheid niet gekleed in matchende outfits: daar worden de inmiddels 12-jarige Amalia, 11-jarige Alexia en 9-jarige Ariane toch echt te oud voor.

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend

Lees meer over:

Columns Pieter Derks

Columns Pieter Derks
Cabaretier Pieter Derks duidt en verwerkt maandelijks het nieuws van de voorbije weken. 

Over NUweekend

Over NUweekend
Op NUweekend vindt u iedere week een selectie achtergrondverhalen, analyses of mooie interviews.
Tip de redactie