Weer een K3-zangeres verliefd op een meneer Verhulst, de familie Hazes kan strijdbijl maar niet begraven, nieuw album Beyoncé roept heel veel vragen (en roddels) op en Yolanthe en Wesley hebben een afspraak. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Met het aftreden van Karen, Kristel en Josje als meidengroep K3 leken roddels over Studio 100-baas Gert Verhulst die het bed deelde met de dames ook eindelijk verleden tijd.

De nieuwe K3-dames, Hanne (22), Klaasje (21) en Marthe (19), zijn even oud als de kinderen van de inmiddels 48-jarige Gert. Het leek er dus op dat we de naam Verhulst niet meer zouden horen in combinatie met een K3-lid, zoals dat nog wel gebeurde in 2005 met Karen en in 2012 met Josje.

Maandag bleek het toch nog mogelijk: de jongere Verhulst heeft een K3-zangeres aan de haak geslagen. Marthe de Pillecyn is gevallen voor de charmes van Viktor Verhulst, de 21-jarige zoon van de Studio 100-baas. De zangeres zou zelfs haar jeugdvriendje Alexis Guiette voor hem aan de kant hebben gezet.

Details over de prille relatie krijgen we helaas niet, maar met alle vrolijke, soms een beetje seksueel getinte, liedjes die Marthe avond aan avond moet zingen, zal de relatie ongetwijfeld gezellig zijn. 

Het is te hopen voor Viktor en Marthe dat het hen anders vergaat dan bij de K3-relaties van papa Verhulst; zijn liefde met Karen eindigde na vier jaar en zijn relatie met Josje al na een paar maanden.

Toegegeven: Gert en Karen kunnen nog steeds prima met elkaar door een deur. Zijn vader en diens ex werkten zelfs samen in de Vlaamse versie van het tv-programma Het zijn net mensen en daar werden zo af en toe wat steken uitgedeeld, maar het bleef altijd keurig. "In feite hebben wij meer een band van mannen onder elkaar", aldus Gert destijds over zijn band met Karen.

Ook met Josje ging het nog best prima, al was het wat ongemakkelijk tijdens de opnames van K3 zoekt K3. Viktor doet het in elk geval íets anders dan zijn vader: terwijl Gert koos voor rood en blond, ging zoonlief meteen voor de donkerharige optie.

Familiestrijd

Baby's brengen de mensen bij elkaar: ze zijn schattig, ze zijn lief en zeker voor naaste familie is zo'n klein mensje onweerstaanbaar. Dat André Hazes Jr. dacht dat de ruzie met zijn zus en moeder voorbij zou zijn als zijn kindje eenmaal is geboren, is dan ook niet heel vreemd. Roxeanne heeft ons deze week echter duidelijk gemaakt dat daarvoor nog heel wat nodig zal zijn.

Leuk hoor zo'n baby en dat je tante wordt, maar het is voor te stellen dat het allemaal wat bitter smaakt als je dat via sociale media moet vernemen. André Jr. pakte de telefoon niet op om zijn moeder en zus te bellen over zijn aanstaande vaderschap: hij deelde het eerst met zijn duizenden volgers. 

"Mijn volgers op sociale media vertelden me dat ik tante zou worden. Het kwartje viel niet direct, want wie zou er dan een kindje krijgen? Dat vroeg ik me echt af. Ik dacht niet meteen aan André. Ik zie hem nog altijd als mijn kleine broer en niet als iemand die vader wordt", aldus Roxeanne.

André Jr. sprak de wens uit dat zijn moeder een goede oma zou worden voor zijn kleinkind, maar Roxeanne betwijfelt nog of het goed kan komen met de familie. "Dus omdat er een baby komt, is straks alles weer goed? Daar zal meer voor moeten gebeuren. Ik weet niet wat."

Rox had het fijn gevonden als haar vader er nog was, want hij had zeker een oplossing gehad. "Papa was veel strenger en ruiger in bepaalde dingen. Hij was meer van de harde hand."

Waarom de familie zo'n enorme strijd heeft, is nog steeds niet bekend. Het leeftijdsverschil van zestien jaar tussen André Jr. en Monique is het in elk geval niet, of althans, niet het enige. "Voor mij telt dat niet. Als je verliefd bent, ben je verliefd. Maar er zijn andere dingen die niet oké zijn. Ik bescherm mijn broertje door daar niet over te praten. Ik zal nooit kwaadspreken over hem."

99 problems

"​I got 99 problems but a bitch ain't one", rapte Jay Z in 2003, dertien jaar later lijkt hij dan toch aan het honderdste probleem te komen: Beyoncé is boos en iedereen mag het weten.

Haar album Lemonade is een ode aan de sterke, donkere vrouw. En een beetje aan de boze vrouw. Op verschillende nummers zingt de zangeres over overspelige mannen, mislukte huwelijken en woede. Veel woede.

Queen Bey lijkt ons te vertellen dat Jay Z weinig betrouwbaar is. Ze zingt over een man die haar urenlang laat wachten, een man die niet lijkt te beseffen hoe bijzonder ze is en die vooral een ander moet bellen.

Nou komt het niet geheel uit de lucht gevallen: verhalen dat Jay zijn vrouw heeft bedrogen met zangeressen Rihanna en Rita Ora gaan al jaren, maar nog niet eerder was Beyoncé zo hard. "Hij kan maar beter Becky met het mooie haar bellen", zingt ze op het nummer Sorry, waarbij ze volgens fans direct lijkt uit te halen naar Rachel Roy, een oud-medewerker van Jay. 

Nu lijken de namen Rachel en Becky niet veel op elkaar, maar de fans van Beyoncé, de zogenaamde 'Beyhive', weten het zeker. Tijdens het MET Gala twee jaar geleden kwam het tot een flinke ruzie tussen Jay Z en Beyoncé's zus Solange. In een lift sloeg Solange de echtgenoot van haar zus meerdere keren, nadat ze even daarvoor ruzie had gemaakt met Rachel Roy.

Rachel Roy plaatste na het uitkomen van het album van Beyoncé een foto op Instagram waarmee ze leek te bevestigen dat het nummer inderdaad over haar ging: bij de foto schreef ze "Mooi haar, kan me niet schelen."

Even later kwam Rachel met een verklaring op de Amerikaanse website People, om duidelijk te maken dat haar foto op Instagram grappig bedoeld was. "De geruchten kloppen dus niet."

Dat Beyoncé machtig is wisten we al, maar dat dat ene zinnetje in Sorry er voor zou zorgen dat al haar fans woedend zouden worden op Ray had ze ongetwijfeld niet voorzien.

Ondertussen is het album snel aan het stijgen in de hitlijsten, maar hebben Jay en Bey nog steeds niks gezegd over de geruchten. Misschien op het volgende album van Jay? Dat moet immers ook verkopen.

Afspraak

Een huwelijk staande houden blijkt voor ruim een derde van Nederland onmogelijk. Huwelijken stranden vanwege ruzies, te weinig tijd voor elkaar en affaires. Een goede relatie behouden lijkt haast onmogelijk.

Toch kan het. Daar zijn Yolanthe en Wesley Sneijder-Cabau hét bewijs van. In 2010 trouwden ze en nog altijd zijn ze dolgelukkig. En dat terwijl ze allebei hele drukke, volle carrières hebben en hun gezamenlijke tijd dus echt moeten plannen.

Hoe doen ze dat toch? Hele goede afspraken maken, zo vertelt Yolanthe in gesprek met Story​. "We hebben in het begin van onze relatie de afspraak gemaakt dat we nóóit langer dan tien dagen van elkaar gescheiden zijn. En die afspraak geldt nog steeds."

Dus als Wes aan het trainen is, gaat Yo op reis. Zo zijn ze in weekenden zoveel mogelijk samen. Zoon Xess Xava reist mee met zijn moeder en heeft voor zijn eerste verjaardag al meer van de wereld gezien dan veel volwassenen kunnen zeggen.

"We zijn onafscheidelijk. Het liefst heb ik mijn kindje altijd bij me. Xess Xava is nu zes maanden oud en is al naar Dubai, Parijs, Ibiza en Nederland geweest. En we zijn net teruggekeerd uit Los Angeles."

Stiefzoon Jessey verblijft voornamelijk bij zijn moeder in Nederland, maar komende zomer zal hij drie weken met zijn vader en stiefmoeder op Ibiza doorbrengen. "We hebben een heel goede band met Jessey. Hij zegt ook altijd: Ik heb twee mama's. Hij vormt écht een gezin met ons."

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend