Isa Hoes vertelt uitgebreid over haar seksleven en dat ze er meer van wil, André Hazes Jr. wordt vader, Simon Keizer mocht geen meisje uit Volendam en Rafael van der Vaart heeft door Estavana Polman weer vertrouwen in de liefde. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Aftrekken, zin in seks, bedpartners en triootjes, we werden er deze week keihard mee geconfronteerd. Voor onze sekspraat hoeven we tegenwoordig niet meer bij PlayboyNieuwe Revu of Panorama te zijn, welnee; we slaan de LINDA open!

Achmed Akkabi en Isa Hoes doken samen in bad en daar kwam een heel interessant gesprek uit. Meteen de moeite waard: het interview begint met de openbaring van de acteur dat hij op jonge leeftijd mastubeerde op Isa Hoes. 

Isa laat zich de laatste tijd wel vaker uit over haar liefdesleven en haar behoeftes, maar nog niet eerder lazen we zo expliciet waar de 48-jarige actrice dan behoefte aan heeft. Sinds ze in de "fucking" overgang is, heeft ze veel meer zin in seks, maar ze is alleen en dat is maar wat lastig.

Een paar maanden geleden bedacht ze zich dat ze meer outgoing moest worden, want na het overlijden van Antonie Kamerling is ze "nog steeds alleen" en soms wil ze gewoon een man naast zich hebben liggen die haar vastpakt en zegt dat hij voor haar heeft gekookt.

Dat outgoing worden is echter lang niet zo makkelijk als men zou denken: met een 18-jarige zoon die ook regelmatig in clubs te vinden is, is het een beetje raar om ook in de Jimmy Woo te gaan staan. "Ik heb een zoon die daarnaar toegaat en zegt: 'Please mam, ik kom jou daar toch niet tegen, hè?'."

Als Isa dan een man vindt, zijn ze meestal vrij jong, want de energie van jonge mannen is veel leuker. "Mannen van mijn leeftijd zijn vaak zo saai. Antonie en ik waren allebei vrij kinderlijk. Echte laatbloeiers."

Dat laatbloeien komt ook naar voren in de slaapkamer: sinds Isa wat ouder is, staat ze ineens voor van alles open. Ook een trio met twee vrouwen of twee mannen. "Ik vind niet zo snel iets raar - dat is een verworvenheid van ouder worden."

Papa

We konden het zien aankomen, maar toch was er even een moment van volle verbazing: André Hazes Jr. wordt op 22-jarige leeftijd vader. De zestien jaar oudere vriendin van de zanger is zwanger.

Dolblij is het stel, dat middels een foto van hun honden bekendmaakte dat er een kindje aankomt. "Grootste zus" en "grote zus" prijkte er bij de twee hondjes van Dré en Monique. De aankondiging was goed voorbereid, want tussen de hondjes en het gelukkige stel zit momenteel zo'n 7.500 kilometer: de aankomende ouders zijn vakantie in Florida.

Een dag later werden we verblijd met de echo van de jongste Hazes-telg en bedankjes van het stel op alle lieve berichten die fans stuurden. Een vraag blijft echter onbeantwoord: wist Rachel hiervan?

Rachel, André Jr. en zus Roxeanne hebben al een hele tijd ruzie. Echt helemaal waarom weet niemand zeker, maar het zou er mee te maken hebben dat Rachel niet blij is met de vriendin van Dré. Of Rachel en Roxeanne het babynieuws via de media moesten vernemen is echter niet duidelijk. Maar dat je papa wordt vertel je toch zeker zelf wel aan je moeder?

Roxeanne laat op sociale media op geen enkele manier doorschemeren of ze wist van haar komende rol als tante en Rachel heeft überhaupt al enkele weken niets meer gezegd over het hele gebeuren.

Ondertussen bivakkeren André Jr. en Monique vrolijk door in Florida waar ze veel eten, sporten en op bezoek zijn in Disney World. Zal dat bewust zijn? Het hele circus ontlopen en daarmee ook alle vragen over wat aankomende oma Rachel wist van de zwangerschap?

Die vakantie duurt gelukkig voor roddelend Nederland waarschijnlijk geen jaren, dus het wachten op antwoorden is slechts een kwestie van tijd.

Familieband

De familie Hazes hangt aan dunne draadjes aan elkaar, maar bij Simon Keizer is het tegenovergestelde gaande: de banden van de familie gaan zover dat hij zelf geen liefje in Volendam mocht vinden.

In een interview met Nieuwe Revu vertelt de zanger dat zijn ouders achterneef en -nicht waren en de doktoren spraken van een "risicootje" toen zijn moeder in verwachting van Simon bleek. Simon moest van de artsen opzoek naar een liefde van buiten Volendam.

Met zijn openbaring bevestigt de zanger meteen het oercliché dat in Volendam iedereen uiteindelijk familie van elkaar is. "We gaan niet graag buiten het dorp wonen, dus daar begint het al."

Van extra tenen, vingers of andere butiengewone dingen spreekt de zanger echter niet, dus de risico's vielen uiteindelijk mee. Zijn vrouw vond hij echter in Hoorn, maar of dat was omdat hij het per se buiten Volendam moest vinden zegt hij niet.

Simon spreekt in het interview vol respect over zijn geboortedorp en de mensen die er wonen. Want naast dat ze allemaal familie zijn, zijn Volendammers ook vooral hardwerkende mensen met een enorme prestatiedrang. 

"Mijn beeld is natuurlijk enorm gekleurd omdat ik er ben opgegroeid, maar ik vind het wel een levenswijze waar je veel energie uit put. Luie en lakse mensen begrijp ik niet heel goed", aldus Simon.

Een ander "oercliché" dat de zanger van Volendammers bevestigt: ze houden van een drankje. "Een Volendammer wacht echt niet tot zijn achttiende met drinken."

"Doelloos zuipen" doet Simon echter niet meer. "In hoeveelheden ben ik geen stevige drinker meer, in frequentie wel." Ondanks zijn dagelijkse glaasje wijn ziet Simon zichzelf echter niet als alcoholist, zo zegt hij lachend. "Dat ontkennen, is dat niet de volgende definitie van een alcoholist?"

Hoop en vertrouwen

Na moddergooiers Sabia Boulahrouz en Christie Bokma wist Rafael van der Vaart het echt even niet meer. Al het vertrouwen in de liefde was hij kwijt. "Natuurlijk laat het me niet onberoerd wat me allemaal privé is overkomen."

De lijken die met name Christie Bokma om de haverklap de kast uittrok zijn aan Rafael niet ongemerkt voorbij gegaan. "Wat er onlangs weer voor een bagger over me heen is gekomen. En toch ben ik een gelukkig mens."

Dat geluk komt voor een groot gedeelte voort uit de liefde die hij heeft gevonden bij de tien jaar jongere Estavana Polman. "Dat maakt me blij en dan ga ik er ook voor."

Voetbalvrouwen worden we mee doodgegooid, maar als het aan Rafael ligt wordt hij de eerste "handbalman". "Ik beloof dat ik ervoor ga en het is aan mij om niet alleen de eerste, maar ook een goede handbalman te zijn."

Alle tegenslagen die de voetballer de afgelopen jaren te verduren kreeg in zijn privéleven is hij echter vooral doorgekomen door Damian. Alleen als er iets met de 9-jarige zoon van Van der Vaart en Sylvie Meis aan de hand is, voelt de voetballer zich verslagen.

"Toen hij zes maanden oud was, had hij 42 graden koorts, zelfs na het innemen van paracetamol. Niets hielp. (..) Achteraf bleek dat hij de ziekte van Kawasaki had, een zeer zeldzame kinderaandoening, waar nog geen medicijnen voor zijn. Ineens zakte de koorts, maar zijn wangen bleven nog zeker een halfjaar vuurrood. We waren echt in paniek. Mede door zo'n gebeurtenis laat ik me niet meer zo gauw gek maken."

Toch blijven we na het extreem lange interview met Rafael in Helden zitten met een vraag: hoe kan het dat Rafael op de foto gaat met zoon Damian? Zijn ex-vrouw Sylvie liet onlangs weten heel bewust geen foto's van haar zoon meer te delen. Want als zij het deed, hadden paparazzi meteen reden om het ook te doen. Hoe zit dat nu dan?

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend