Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens hebben ruzie, Boris Titulaer bedondert zijn vrienden en collega's, Estelle Cruijff moet naakt in de Playboy, en Fajah Lourens en Romy Monteiro hebben het te druk voor mannen.​ Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Het laagste van het laagste, de ene bash na de andere en een ware kielhaling. We hebben het niet over een heftige ruzie tussen twee partners die net uit elkaar zijn, of een oud-werknemer die boos is op zijn baas. Beau is boos. En dat weet de presentator goed te verwoorden.

Wilfred Genee nodigde Beau van Erven Dorens uit voor een goed gesprek over sport; aan de hand van sportfragmenten zouden ze eens gezellig gaan babbelen over basketbal, voetbal en worstelen, tenminste, dat dacht Beau. Maar het format van het programma Wat gaat er nu door je heen? bleek iets anders in elkaar te steken.

Beau werd naar eigen zeggen om de haverklap onderuit gehaald door iemand die hij als een vriend beschouwde. Hij heeft niet één keer overwogen om weg te lopen, maar het scheelde niet veel of het was flink uit de hand gelopen.

"Wel overwogen om hem een klap te geven. Dat is wel leuk in beeld", aldus Beau een paar dagen later in gesprek met Radio 538. Hij kon het overduidelijk niet waarderen dat Wilfred het maar wat graag wilde hebben over Beau's tv-flops en eigenlijk amper over de sportzaken.

Wilfred vindt het allemaal wat overdreven: hij zegt het na de uitzending nog even met Beau besproken te hebben en toen leek er geen vuiltje aan de lucht. In zijn column voor AD schrijft hij dat Beau mailde dat hij het een "prima interview" vond.

"Al ging het minder over sport en meer over het bashen van BN'ers. Dat heb ik uiteraard weer veel te uitgebreid aangepakt", zo citeerde Wilfred Beau. Wilfred heeft genoeg van "de sympathieke druktemaker", hij vindt dat iemand op z'n 45e "best iets meer verantwoordelijkheid mag nemen voor z'n daden en keuzes".

Het is het woord van de één tegen de ander zolang we geen keihard bewijs zien. Dus publiceer dat mailtje of deel die klap uit. Of hou er gewoon over op. Kan ook.

Bedriegen en besodemieteren

Het leek zo'n eerlijke, oprechte jongen. Hij kreeg heel Nederland in 2004 aan zijn lippen met de meer dan epische uitspraak "Keep the soul alive!". Nederland wist het zeker: Boris Titulaer was ons nieuwe idool.

Dat viel uiteindelijk vies tegen. Want het eerste album van Boris Rely On Me deed het nog wel lekker, maar na de prachtige videoclip met Yolanthe Sneijder-Cabeau bij het nummer MSG ging het fout. Waar was Boris?

Tot twee jaar geleden. Ineens was daar Bo Saris, wiens stemgeluid wel erg leek op dat van onze geliefde Boris, maar zijn muziek was een stuk minder poppy en veel meer funky. Het nummer She's on Fire was te horen in Fifty Shades of Grey en de wereld leek de zanger weer toe te lachen.

Beetje gek wel: zijn concerten zei hij steeds af, dus de fans wisten dat hij muziek maakte, maar zagen er alleen in de media iets van terug. Nu blijkt waarom: Boris blijkt zijn band en andere medewerkers jarenlang te hebben benadeeld.

Zijn oud-collega's deden deze week in RTL Boulevard hun verhaal en dat was niet erg positief. Het bedrijf van de voormalig Idols-winnaar werd failliet verklaard en meerdere mensen zeggen dat ze heel wat geld zijn misgelopen door de illegale praktijken van Boris.

De zanger heeft in een reactie laten weten dat er niets klopt van de verhalen van zijn voormalig medewerkers. Hij spreekt van smaad en is van plan juridische stappen te ondernemen. "Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Dit soort smaad is voor mij niet te verkroppen."

De zanger, die emotioneel is ingestort na de uitzending van RTL Boulevard​, hoopt door een zaak tegen de twee heren te beginnen er voor te zorgen dat ze nooit meer bij iemand dergelijke schade kunnen aanrichten. "Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en heb daarbij zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt. Samen met mijn bandleden heb ik gestreden tot het bittere eind."

Naakte Estelle

Playboy en naakte dames leken altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar in Amerika zijn de blote borstjes, billen en heupen inmiddels vakkundig uit het blad verdwenen. In Nederland zijn we minder preuts en dus staat Lola Brood gezellig in al haar naaktheid in ieders favoriete mannenblad.

Leuk hoor, de dochter van wijlen Herman Brood, maar als hoofdredacteur Maarten Bloem echt iemand zou mogen kiezen, dan zou dat Estelle Cruijff zijn.

Patricia Paay, Georgina Verbaan en Tatjana Simiç gingen de ex van Ruud Gullit en Badr Hari al voor.

Speciaal voor het kerstnummer zou Estelle haar kleding uit mogen gooien en parmant op een piano of een kleedje voor een haardvuur gaan liggen. En wulps kijken in de camera natuurlijk.

"BN'ers zorgen voor een vervijfvoudiging van de verkoop", aldus Bloem. "Er is een groot deel van pr aan verbonden. Je ziet dat dat zijn vruchten afwerpt. De laatste was Marly van der Velden (van Goede Tijden, Slechte Tijden), die is heel goed verkocht."

Estelle heeft in een reactie aan Shownieuws al laten weten dat ze zich gevleid voelt, maar of ze ook daadwerkelijk haar lichaam wil tonen aan mannelijk Nederland is onbekend.

Een naakte bekende Nederlander in het blad kan volgens de hoofdredacteur een verschil van 40.000 verkochte bladen zijn. Geloven wij meteen, want zelfs iedereen die niet op vrouwen valt wil dolgraag weten wat er allemaal onder de kleding van Estelle, Nicolette Kluijver, Bridget Maasland en Lieke van Lexmond zit.

Helemaal geen tijd

Leuk hoor, een relatie, maar als je een drukke carrièrevrouw bent is het niet altijd even praktisch. Romy Monteiro en Fajah Lourens legden ons deze week haarfijn uit waarom het soms beter is om gewoon even vrijgezel te blijven.

Romy verlangt zo af en toe echt wel even naar liefde en romantiek, maar is een happy single. Echt denken aan een relatie doet ze dus ook niet, want eigenlijk is ze al getrouwd: met haar werk. "Dat is oké, ik zie dat niet als offer."

De musicalactrice werd onlangs gekoppeld aan haar The Bodyguard-tegenspeler Mark van Eeuwen, maar dat lacht ze in een interview met Grazia vrolijk weg. "Ik weet ook niet of ik het wel leuk zou vinden met iemand uit de showbizz. Ik zit nog niet zo lang in dit wereldje en leer het net een beetje kennen. Dat wil ik liever op mezelf doen."

Het zelf doen snapt ook Fajah maar al te goed. Zij en haar vriend Gijs besloten enkele tijd geleden hun relatie te verbreken. "Ik wil voor mezelf en de kinderen zorgen in plaats van mijn energie in een ander te stoppen en mezelf te verwaarlozen."

Ruzie hebben ze niet en de elf jaar jongere Gijs blijft ook gewoon haar kinderen zien, maar het leeftijdsverschil werd de twee uiteindelijk toch ook wat veel. "Hij moet gewoon nog heel veel dingen meemaken die ik niet per se nog een keertje met iemand hoef mee te maken."

Ze is niet van plan de tatoeage van zijn naam meteen weg te laten halen. "Ik denk dat ik 'm weg laat halen als ik verliefd word op een ander. Maar voorlopig is dat niet aan de orde. Daar ben ik totaal niet mee bezig. Ik wil er niet eens over nadenken. Ik ben even klaar met de liefde."

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend