Roddeloverzicht: Victoria 'zwanger' en Ronaldo koopt een huis voor Badr

Victoria Koblenko is terug bij haar ex én zwanger, Fajah Lourens is weer vrijgezel, Carice van Houten verwacht een 'shadowbaby' en Cristiano Ronaldo koopt een huis voor Badr Hari. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Jarenlang was één ding zeker: Victoria Koblenko en Evgeniy 'Lev' Levchenko zijn voor elkaar gemaakt. Ze waren zo verliefd, spraken daar ook openlijk over en leken nooit meer uit elkaar te gaan. Toen die relatie uiteindelijk stukliep was het toch het einde van een sprookje. Als Victoria en Lev het niet konden redden, wie dan wel?!

Woensdag konden de fans van het stelletje weer opgelucht ademhalen: ze zijn eindelijk weer samen! En gelukkig dat ze zijn. Op vakantie op Curaçao zitten ze knus samen op strandstoeltjes. Lev kijkt wat serieus, Victoria met haar neus in een boek, ja, dit is echte liefde.

De conclusie dat ze nu weer samen zijn was natuurlijk snel getrokken, want twee exen die samen als vrienden op vakantie gaan is bij de redactie van Privé schijnbaar onvoorstelbaar. Ze gingen zelfs nog wat verder: Victoria is zwanger!

Want als je een beetje een buikje hebt, dan ben je in verwachting. Net als wanneer je als vrouw misselijk bent, moet kotsen of een augurk eet. Zo werkt dat, dan heb je een baby in je buik. Heel logisch.

Victoria wilde het nieuws van de eventuele zwangerschap niet bevestigen, maar dat ze weer samen is met Lev wel. Het moet een hele opluchting voor de actrice zijn, die in augustus 2014 nog vertelde dat ze geen "grootse, meeslepende, alles verterende liefde" meer wilde, omdat het nooit zo kunnen opbieden tegen haar relatie met Lev.

"Toen wij samen waren, dacht ik: dit is hoe liefde moet zijn", aldus Victoria toen. En dus is het mooi dat ze weer samen is met Lev. Want niemand kan tegen hem op.

Toch weer alleen

'Ongemakkelijk' en 'naar' zijn de woorden die gebruikt kunnen worden om te beschrijven wat Fajah Lourens deze week meemaakte. Vertelde ze vorige week nog bang te zijn dat haar elf jaar jongere vriend bij haar weg zou gaan, deze week was het echt zover.

Fajah is toch weer alleen, het is uit met Gijs. "Ik heb een fantastische tijd achter de rug, waar ik met heel veel plezier op terugkijk", aldus de dj op haar eigen website.

Vier dagen voor ze bekendmaakte dat het uit was, vertelde ze in een radioshow bij 100% NL dat ze keihard moet werken aan haar lichaam om er jong en fit uit te blijven zien. "Straks ben ik 44 en hij 34 en dan moet ik er echt nog uitzien als een 34'er, anders wordt het toch niks."

Het is nu uit. En dat terwijl Fajah nog een baby met haar vriend overwoog. Ook Gijs was wel enthousiast, want hij kon het al onwijs goed vinden met Fajah's dochter en zoon. "Irem is niet veel jonger dan ik, maar ze heeft er geen moeite mee dat haar moeder en ik een relatie hebben. Ze is een heel lief meisje en ik denk dat ze ziet dat we echt van elkaar houden. En Shai is mijn kleine vriend."

Huilen op de bank is er voor Fajah echter niet bij en voor Gijs ook niet: ze hebben het allebei zo druk met hun carrière dat ze geen tijd hebben voor elkaar, dus laat staan voor keihard janken. 

'Shadowbaby'

Baby's, de BN'ers zijn er maar druk mee. Niet alleen Victoria is zwanger (of in elk geval misschien), maar ook Carice is in verwachting! En zij wel echt honderd procent zeker.

Carice krijgt met de Australische acteur Guy Pearce een eigen 'shadowbaby', zo grapte de actrice al. Carice was al eens eerder zwanger van een shadowbaby in Game of Thrones. Zonder al te veel spoilers weg te geven, kunnen we wel zeggen dat het te hopen is voor Carice dat haar baby weinig wegheeft van de baby van haar personage.

De relatie is hard gegaan: in november verschenen de eerste geruchten dat ze elkaar leuk vonden, een maand nadat de acteur scheidde na een huwelijk van achttien jaar. En nu is ze zwanger. En je zwangerschap maak je pas bekend na drie maanden, dus Carice werd slechts een maand nadat ze iets kregen al zwanger. Of ze moeten al iets gehad hebben terwijl de scheiding nog niet rond was. Dat kan natuurlijk ook.

Zeker is dat het Carice onwijs gegund is. De actrice heeft er nooit een geheim van gemaakt graag moeder te willen worden en nu is het dan toch eindelijk zo. Op Twitter werd de actrice gefeliciteerd en regisseur Martin Koolhoven, die de twee aan elkaar voorstelde op de set van zijn film Brimstone, vertelde trots te zijn.

Voorlopig zullen we nog niet klaar zijn met de liefdesbaby: want waar gaat het stel wonen? Is het een jongen of een meisje? Is een tweeling een optie? Een drieling? Is Carice binnenkort moeder van wel acht baby's?

We zitten er met z'n allen bovenop, want dat Neerlands' trots nu zomaar een baby krijgt, daar worden we allemaal heel gelukkig van.

Huizen kopen

Linda de Mol betaalt wel eens de hypotheek van haar vriendinnen. Superlief. Cristiano Ronaldo zou dat maar slap vinden: als echte goede vriend koop je gewoon een huis voor je bff.

Badr Hari zou van de voetballer een appartement in New York cadeau gehad hebben ter waarde van zo'n 15 miljoen dollar. Want echte vriendschap is in vierkante meters uit te drukken.

Dat Badr en Ronaldo echt goede vrienden zijn wisten we natuurlijk al. De Instagramfoto's van de twee heren en de geruchten dat de voetballer de halve wereld overvloog om zijn beste vriend maar te kunnen zien, zitten bij iedereen vers in het geheugen.

Op een gegeven moment ging de vriendschap van de mannen zelfs zover dat er een gerucht ontstond dat ze een relatie hadden. Echte liefde zou het zijn, maar wel een die ze maar wat graag geheim wilden houden.

Dat huis is een prachtig gebaar, ongeacht of het is omdat ze vrienden zijn, of meer dan vrienden. Punt is: het klopt niet. Ronaldo ontkent bij hoog en laag dat hij íets te maken heeft met de woning. Dat heeft nu geleid tot een rechtszaak, want volgens het vastgoedbedrijf maakt de voetballer hun goede naam zwart door te doen alsof er niets aan de hand is.

Maar waarom zou Ronaldo daarover liegen? Zouden ze dan toch verliefd zijn?

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend

Lees meer over:

Columns Pieter Derks

Columns Pieter Derks
Cabaretier Pieter Derks duidt en verwerkt maandelijks het nieuws van de voorbije weken. 

Over NUweekend

Over NUweekend
Op NUweekend vindt u iedere week een selectie achtergrondverhalen, analyses of mooie interviews.
Tip de redactie