Roddeloverzicht: Kanye boos over seksgeruchten en Anouk wil een dochter

Kanye West spreekt zich uit over roddels over zijn seksleven, Memphis Depay heeft een relatie met de dochter van Steve Harvey, Carice van Houten lijkt toch echt wel serieus met Guy Pearce en Anouk wil een dochter. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Kanye West is een uitvinder en vernieuwer, Kanye West is net als Leonardo DaVinci, Kanye West is een echte ontwerper. Zomaar wat uitspraken van de rapper der rappers waar de wereld van op keek.

Deze week zorgde een uitspraak óver Kanye zomaar ineens voor net zoveel ophef. Ineens was het niet Kanye die iets zei over zichzelf, maar zijn ex Amber Rose die hard naar hem uithaalde.

De rapper heeft deze week namelijk niet alleen de "beste plaat aller tijden" afgemaakt, maar kwam vooral in het nieuws door een hele reeks boze berichten op Twitter waarin hij en Wiz Khalifa hard tegen hard gingen. Amber Rose werd er uiteindelijk ook in betrokken en toen ging het echt los.

Het begon allemaal met een tweet van Khalifa, nadat Kanye zijn albumtitel veranderde naar Waves. Khalifa vond de titel niet zo netjes, omdat een andere rapper verantwoordelijk is voor de 'waves'-stroom. West ging vervolgens los op Twitter.

Hij noemde zichzelf de "beste muzikant ooit", riep dat geen van zijn vrienden ooit een album van Khalifa had afgeluisterd en riep dat Wiz zich had laten pakken door een stripper en aan haar vastzat voor achttien jaar omdat ze samen een kind hebben.

Dat laatste ging over Amber Rose, die in het verleden eerlijk heeft verteld dat ze gewerkt heeft als stripper en die samen met Khalifa een zoontje heeft. Amber Rose is ook de ex van Kanye en daar had hij even íets meer rekening mee moeten houden.

"Ah Kanye, ben je boos omdat ik niet meer in de buurt ben om met je anus te spelen?", schreef Amber op Twitter waarna het echt los ging. Op heel Twitter ging het vervolgens nergens anders meer over dan over die keiharde tweet.

Kanye vond het niet zo prettig en liet een dag later op Twitter weten dat de geruchten die nu over zijn seksleven rondgaan nergens op slaan. "Exen kunnen boos zijn. Ik heb nooit met mijn kont laten spelen. Ik doe dat niet. Ik houd me daar verre van."

Ehh, ja Kanye. Dat kan. Goed dat je de boel even rechtzet.

Nieuwe liefde

Nu januari op z'n einde is begint de lente te lonken: men wil naar buiten, er op uit, mensen ontmoeten. En voor de vrijgezellen onder ons betekent dat toch ook wel een nieuwe liefde vinden, verliefd worden, samen zijn. Zeker nu Valentijnsdag op de loer ligt.

Memphis Depay had dat ongetwijfeld ook, want hij plaatste deze week een wel heel romantische foto. Niet alleen stond hij met zijn armen om een mooi meisje heen, ook was op de achtergrond de Eiffeltoren te zien.

Wat blijkt? Dat mooie meisje is de dochter van Steve Harvey. Ja inderdaad, die man die de verkeerde Miss Universe kroonde. Negentien jaar oud is Lori en ze lijken echt al heel hecht met elkaar: zondag was ze erbij toen Memphis afscheid nam van PSV.

Na het eerste bericht van Memphis was er nog wat onzekerheid of het echt om Lori ging, maar zoals het een echte tiener betaamt knalt ze alle sociale mediakanalen vol met foto's van zichzelf en haar nieuwe geliefde.

Verfrissend wel, voor de tijdlijn van Lori, want de rest staat toch vooral vol met selfies waarop ze zwoel in de camera kijkt. Ze is wonderschoon en dat weet ze.

Het is niet bekend hoe lang de twee al samen een relatie hebben, of hoe ze elkaar ontmoet hebben. Er komt ongetwijfeld binnenkort een foto waarop het stel verklaart zoveel maanden samen te zijn.

Carice & Guy

Carice van Houten en Guy Pearce die een koppel vormden. Het leek heel lang een wild gerucht dat nergens op sloeg, maar steeds vaker verschijnen er foto's van de twee samen.

Dat wij Nederlanders totaal geobsedeerd zijn door Nederlanders die het goed doen in het buitenland is logisch, maar nu duiken ook steeds meer Britse sites op de mogelijke liefde tussen Carice en Guy.

Daily Mail schreef deze week over "Game of Thrones-ster" Carice van Houten en de acteur, die samen spelen in de film Brimstone. De twee werden samen gefotografeerd bij een autobedrijf waar ze samen een auto huurden. "Totally in love" zouden ze zijn, zo schrijft het Britse medium.

Carice legde gezellig haar been op die van Guy, Guy legde zijn hand op haar been en ja, dan weten we het eigenlijk allemaal wel zeker: dat is echte liefde. En daar blijft het niet bij: nu waren ze samen in Los Angeles, maar eerder werden ze al samen gezien in Nederland.

Guy was achttien jaar samen met zijn echtgenote Kate Mestitz en kondigde onlangs pas aan te gaan scheiden. De geruchten dat Guy en Carice iets hebben, begonnen slechts een maand nadat bekend werd dat de acteur zijn huwelijk eindigde.

Carice heeft zich er nog niet over uitgelaten en ook Guy houdt zijn lippen op elkaar. Goede promotie wel voor Brimstone. Maar dat is vast toeval.

Dochter

Anouk wordt binnenkort voor de zesde keer moeder: vier zoons heeft ze al en een dochter en als het aan de zangeres ligt wordt baby nummer zes ook een meisje.

Niet omdat ze wel even genoeg heeft van jongens, of omdat ze graag een meisje erbij wil voor haar dochter. Nee, Anouk wil een dochter omdat ze genoeg heeft van de saaie kleding voor jongens. "Wil wel weer eens jurkjes kopen."

Heel begrijpelijk: bij de meeste kinderwinkels word je met de schattige jurkjes, rokjes en tuinbroekjes om de oren geslagen, maar op een gegeven moment heb je het wel gehad met weer een broekje in het verplichte blauw of groen waarin alle jongenskleding lijkt te verschijnen.

Mocht het geen dochter worden is er geen kans dat Anouk het nog eens probeert. In gesprek met Coen en Sander heeft de zangeres aangekondigd na kind zes te stoppen met zich voortplanten. "Er gaat een knoop in mijn eileiders."

Bij zes blijft het dus en dat is al best een flink gezin. Het gemiddelde Nederlandse gezin heeft immers 1,7 kind en daar zit Anouk bijna vier keer boven.

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend

Lees meer over:

Columns Pieter Derks

Columns Pieter Derks
Cabaretier Pieter Derks duidt en verwerkt maandelijks het nieuws van de voorbije weken. 

Over NUweekend

Over NUweekend
Op NUweekend vindt u iedere week een selectie achtergrondverhalen, analyses of mooie interviews.
Tip de redactie