Geraldine Kemper en Kim Feenstra doen blote dingen, Mart Smeets is een vrouwenman, Sabia Boulahrouz spreekt over het verlies van haar kindje, en angst voor negatieve invloed vriendschap Cristiano Ronaldo en Badr Hari. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Twee naakte, wonderschone dames, die kronkelend op bed liggen, in elkaars armen. Nee, we hebben het niet over een pornofilm, of een liefdesscène in Game of Thrones; de beschreven foto stond in het keurige damesblad LINDA.

Kim Feenstra en Geraldine Kemper, allebei een beetje van de damesliefde, poedelnaakt op bed. In lingerie in elkaars armen tegen een raam aan. Bijna zoenend in rood licht en full frontal met de borsten in bed. Supersexy. Dat vond iedereen: Blendle lag plat en het nummer is niet aan te slepen.

De dames zeggen allemaal hartstikke interessante dingen. Zo "speelt" Geraldine bijvoorbeeld met vrouwen, heeft Kim drie maanden een soort van lesbische relatie gehad en vinden ze elkaar heel aantrekkelijk. Niet dat ze dan vertellen of er ooit iets tussen hen is gebeurd, maar de suggestie wordt gewekt en dat zal voor veel mensen al voldoende zijn om er eens lustig over te gaan fantaseren.

Die woorden zullen door veel dames en heren niet eens gelezen worden, maar Kim en Geraldine hebben echt het gevoel een verschil te maken. "Ik krijg veel berichtjes van vrouwen die nu eerlijk willen zijn over hun geaardheid", aldus het 30-jarige model.

Baanbrekend voor de openheid over seksualiteit zijn de twee dames dus en daar zijn ze blij mee, maar zelf definitief voor een vrouw kiezen zouden ze niet doen.

"Vrouwen zijn leuk om mee te spelen, maar uiteindelijk wil ik een man. En ik moet er eerlijk gezegd ook niet aan denken een jarenlange relatie te hebben met een vrouw. Vrouwen zijn zo vermoeiend.", aldus Feenstra. Ook Geraldine wil uiteindelijk liever een vent. "Je hebt gelijk. Wij zijn verschrikkelijk vermoeiend. Ik wil ook een man. En een liefdesbaby."

Bekijk hier een gedeelte van de fotoshoot:

Vrouwenman

Waar Kim en Geraldine een beetje van de vrouwen zijn, weet Mart Smeets het zeker: hij is een vrouwenman. "Het lijkt me vreselijk om de hele dag naar mannen te moeten kijken."

In gesprek met Victoria Koblenko vertelt de presentator dat hij ermee is opgevoed dat een man manieren moet tonen en galant moet zijn tegenover vrouwen. "Als mijn moeder aan tafel kwam, gingen wij staan. Tegenover vrouwen heet zoiets dan galanterie, maar voor mij is het gewoon een vanzelfsprekende manier van omgaan."

Het stranden van zijn eerste huwelijk met Willemien ziet Smeets, die redelijk traditioneel is opgevoed, dan ook als dé grootste nederlaag in zijn leven. Hij heeft er nog vaak last van dat het huwelijk met de vrouw die hem kinderen schonk niet lukte.

"Ik heb haar ontzettend veel pijn gedaan. Dat is gedurende lange tijd een soms onverdraaglijke gedachte geweest. Inmiddels valt er mee te leven."

Zijn huidige echtgenoot Karen maakt hem gelukkig, zo vertelt de presentator en daarom kan ze regelmatig cadeautjes verwachten. Smeets is naar eigen zeggen best een modeman en één keer in de zoveel tijd kiest hij truien en vesten voor zijn vrouw uit. Met kerst krijgt ze lingerie.

"Ieder jaar een mooi broekje. Dat kies ik zelf uit. Een paar jaar geleden was ik rond die tijd in Toronto. (..) Ik ging naar een lingeriewinkel en bedacht mij ineens dat er misschien wel een verschil kon bestaan tussen de Europese en Noord-Amerikaanse maten, dus ik vroeg de verkoopster of ze zich heel even wilde omdraaien. Ik bekeek discreet haar derrière en zei: 'Your size'."

Sowieso is Mart een keurige man: naar de borsten van zijn interviewster keek hij ook amper, zo verzekerde hij Victoria. "Natuurlijk heb ik naar je borsten gekeken, maar het zou ongepast zijn daar een werkstuk van te maken. Ik meen het echt, ik heb naar jóú gekeken, naar het geheel.

Babyleed

Sabia Boulahrouz heeft een buitengewoon moeilijke tijd gehad. Niet alleen eindigde haar relatie met Rafael van der Vaart, ook bleek ze zwanger van hem. Na alle geruchten dat haar zwangerschap gelogen zou zijn, verloor ze haar kindje.

Een hele tijd hoorden we niks van Sabia, die meestal toch niet mediaschuw is. Verschillende Duitse bladen schreven over Sabia, die "slechts een schim" zou zijn van wie ze vroeger was. 

Deze week sprak ze voor het eerst met verschillende media. Zo vertelde ze dat Rafael, die de vader van haar kind zou zijn, haar een sms stuurde toen bekend werd dat ze de baby verloren had. "Hallo Sabia, ik heb net het bericht ontvangen. Ik vind het heel erg."

Een sms over het verliezen van het kind: een telefoontje had ook gekund. Sabia begreep het wel. "Voor hem is het ook treurig natuurlijk."

In een ander interview vertelde Sabia dat ze voor haar ongeboren kind al een naam verzonnen had: Rafael. "Het was een jongetje en hij zou Rafael Ramon geheten hebben; naar zijn vader en opa."

Volgens Sabia, die door de familie van Van der Vaart werd bestempeld tot leugenaar, is ze altijd dol gebleven op haar voormalige schoonfamilie. "Ik heb altijd fantastische tijden gehad met hen, vooral ook omdat ik zelf nooit familie gekend heb."

Nu heeft ze geen contact meer met de familie en heeft de voormalig voetbalvrouw ook niet snel meer behoefte aan een nieuwe schoonfamilie. "In mijn leven hoort definitief geen nieuwe man, ook met het krijgen van kinderen ben ik klaar."

Sabia houdt het bij de drie kinderen die ze al heeft en concentreert zich daar compleet op.

Slechte invloed

Het gerucht dat Cristiano Ronaldo en Badr Hari een relatie hadden zorgde voor hilarische momenten, maar inmiddels blijft het wel erg lang doorgaan en beginnen steeds meer roddelbladen het wel erg serieus te nemen.

Schreven ze eerder nog dat Cristiano en Badr allerlei verplichtingen lieten schieten voor elkaar, komt er nu naar buiten dat de voorzitter van Real Madrid, Florentino Perez, bang is dat het privéleven van de voetballer in een negatief daglicht is gesteld nu hij en Badr steeds vaker aan elkaar worden gelinkt.

Bronnen melden aan El Confidencial dat de vele vluchten tussen Marokko en Madrid niet alleen slecht zouden zijn voor het imago van Ronaldo, ook zijn prestaties op het voetbalveld zouden flink slechter zijn geworden sinds de vriendschap met Badr.

Badr en Cristiano hebben nog steeds niet officieel gereageerd op alle geruchten. Sinds december zijn er op de sociale media-kanalen van de beide heren in elk geval geen beelden meer gedeeld van gezellige onderonsjes.

Lees meer achtergrondverhalen in NUweekend