In een woning in Vlissingen zijn vrijdagavond door de politie twee jongemannen aangehouden in een woning waar vermoedelijk gestolen spullen bewaard werden.

De politie kreeg een melding dat een negentienjarige jongeman in een woning aan de Sterkenburg vermoedelijk gestolen spullen bewaarde. Diverse agenten beveiligden de woning, zodat de Vlissinger niet kon ontsnappen. Hierbij was ook een politiehond aanwezig.

Terwijl de agenten de aanhouding voorbereidden, wilde een zeventienjarige jongen uit Yerseke uit de woning vertrekken. Hij had een tas bij zich met mogelijk gestolen spullen. Hij weigerde om de agenten in de tas te laten kijken. Toen hij niet mee wilde werken, besloten de agenten om de tas in beslag te nemen om te voorkomen dat anders misschien bewijs zou worden vernietigd. Hij verzette zich hierbij, waarop de jongen werd aangehouden.

Vervolgens gingen de agenten naar de eerste etage van de woning op zoek naar de negentienjarige man. Hij had zich in een kledingkast verstopt en werd gearresteerd. De politie heeft diverse spullen, zoals een bromfiets, enkele kentekenplaten en pasjes in beslag genomen. Onderzocht wordt of deze zijn gestolen.