Vrijdagavond is op de Bossenburghweg in Vlissingen een scooterrijdster aangereden door een auto. De bestuurder is doorgereden. De politie is op zoek naar deze persoon.

De vrouw op de scooter vertelde de politie dat zij vrijdag rond 22.00 uur op haar scooter over de Bossenburghweg richting Doornenburg reed. "Ter hoogte van Valkenburg kwam een zilverkleurige auto uit de Lunenburg voor haar rijden", aldus de politie.

Volgens de vrouw stopte de bestuurder ineens en reed met een vaart achteruit tegen haar scooter aan. "Door de klap viel de vrouw hard op de grond en kwam met haar rechterbeen onder haar scooter en de auto terecht."

"De bestuurder reed na de aanrijding een stukje vooruit en stopte. In plaats van te kijken hoe het met de vrouw was, bleef de bestuurder in zijn auto naar de vrouw kijken. Toen reed hij weg richting Lunenburg, het slachtoffer beduusd achterlatend."

Gewond

De vrouw liep door haar val diepe schaafwonden op en moest zich door een arts laten behandelen. Ook de scooter is flink beschadigd.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Mensen met meer informatie kunnen zich melden bij de politie.