Agenten gewond bij aanhoudingen in Middelburg

Tijdens een melding van huiselijk geweld vrijdagavond in Middelburg zijn twee agenten gewond geraakt. Een diender scheurde een pees in zijn arm. 

Een 41-jarige man en zijn vriendin zijn hiervoor aangehouden.

Agenten in Middelburg kregen vrijdagavond rond 20.45 uur de opdracht om zich naar de Veldmaarschalk Montgomerylaan te begeven.

Daar zou een ruzie gaande zijn waarbij een vrouw met een scherp voorwerp was bedreigd. De agenten kwamen bij de woning aan en troffen daar twee vrouwen en een man. De man zou huiselijk geweld hebben gepleegd bij zijn partner en daarna een vriendin van de vrouw hebben bedreigd.

Worsteling

Omdat het slachtoffer van de bedreiging aangifte deed, besloten de agenten de man, een 41-jarige Goesenaar, aan te houden. In eerste instantie verliep dit zonder moeilijkheden.

Toen de man bijna in de politieauto zat ging zijn partner echter  ineens helemaal door het lint. Er ontstond een worsteling met haar, maar ook met de aangehouden verdachte die nu besloot dat hij zijn vriendin wilde helpen.

Pepperspray

De twee zijn, met hulp van pepperspray, door de agenten onder controle gebracht. Allebei de betrokkenen zijn overgebracht naar een politiecel.

Twee agenten raakten bij de arrestaties gewond aan hun armen. Eén diender liep een gescheurde pees op.

Lees meer over:
Tip de redactie