Politie zoekt getuigen mishandeling 16-jarige jongen bij skatebaan

Een 16-jarige jongen is vrijdagmiddag mishandeld bij de skatebaan aan de Grote Sternstraat in Middelburg. De politie is op zoek naar getuigen. 

De politie in Middelburg is op zoek naar een man van ongeveer 1.90 meter lang met een blanke huidskleur en een gespierd postuur.

De politie heeft verschillende getuigen gehoord over de toetakeling bij de skatebaan, maar wie de verdachte is is nog onbekend. De verdachte heeft een kaal hoofd en een tatoeage op zijn rechterarm. Vrijdag droeg de man een zwarte pet, een zwarte broek en een zwart t-shirt.

"De jongen was vrijdag rond 15.45 uur aanwezig op de skatebaan toen er een kind tegen hem aan botste. Het kind kwam ten val door de botsing. Een man kwam naar de twee toe en begon op de 16-jarige jongen in te slaan. Daarna vertrok de man met het kind", schetst de politie het scenario.

Gebroken kaak

De jongen is na het incident naar huis gegaan. Daar bleek dat hij behoorlijk gewond was en werd de dokter gebeld. Hij is door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Daar stelden doktoren vast dat hij een hersenschudding en een gebroken kaak had opgelopen.

"Als de man zichzelf in dit signalement herkent, dan is het verzoek aan hem om zich te melden op het politiebureau, zodat hij zelf ook een verklaring kan afleggen over wat er gebeurd is."

Lees meer over:
Tip de redactie